Gemeente Overijse

Vrouwen Verwenavond 10 maart 2017

Klinkt een gezellig avondje uit onder vrouwen je als muziek in de oren? Bekijk dan snel het aanbod aan workshops tijdens onze Vrouwen Verwenavond!
INSCHRIJVINGEN AFGELOPEN

 

Flyer Vrouwen Verwenavond 2017

 

Workshop oorbellen maken

Je leert hoe je zelf oorbellen kan maken. Wij zorgen voor het materiaal en jij neemt een paar mooie zelfgemaakte oorbellen mee naar huis!

 

Workshop fiets herstellen


Wil je met een gerust hart een fietstocht maken en wil je de pret niet laten bederven door een platte band of losgekomen ketting? Kom naar onze workshop en leer zelf je fiets herstellen! 

 

 

Workshop rughygiëne


Als je eens rugproblemen had, weet je hoe belangrijk het is om je rug in ere te houden. Kom naar onze workshop en leer hoe je je rug kan sparen. Wij geven praktische tips mee.

 

 

Workshop hapjes en cocktails maken


Wens je een lekker hapje of een cocktail te maken op basis van Fairtrade producten? Kom dan naar deze workshop! Je leert meer over de producten van de wereldwinkel en bovendien kan je van al dit lekkers proeven!

 


Workshop zelf voetscrub en zalf bij insectenbeten maken


Samen met een herborist maak je een voetscrub en een zalfje bij insectenbeten en dit alles uitsluitend met natuurlijke producten. Natuurlijk mag je na afloop je zelf samengestelde verzorgingsproducten mee naar huis nemen.