Gemeente Overijse

Laatste nieuws

Rss
 • Gemeente Overijse stelt voor: Radio Druivenfeesten!
  25 JUN
  2018

  Vorige vrijdag zijn de Druivenfeesten 2018 officieel gelanceerd met de bekendmaking van het programma, maar ook met de onthulling van een ware primeur. Van 24 tot 29 augustus zal de Overijsenaar verwend worden met een eigen radiofrequentie op 90.6 FM. Iedereen in Overijse kan dus dit jaar mee...

  Lees meer
 • Gezocht: concessiehouder frituur Markthal
  14 JUN
  2018

  De gemeente Overijse zoekt opnieuw een concessiehouder voor de frituurruimte in de Markthal aan het Stationsplein. Lees hier meer over de voorwaarden en dien je kandidatuur in.

  Lees meer
 • Les Truttes komen naar de Druivenfeesten
  13 JUN
  2018

  PLEZIER! HUMOR! MUZIKALE HOOGSTANDJES! ROCK&ROLL! Dames ende heren, wij lichten al een tipje van de sluier van het programma Druivenfeesten 2018 en presenteren u met veel enthousiasme: LES TRUTTES met hun nieuwe show The People's party!

  Lees meer
 • Cultuurabonnement: koop je tickets nu!
  08 JUN
  2018

  Op vrijdag 1 juni stelden CC Den Blank, GC de Bosuil en GC Felix Sohie de nieuwe brochure van het cultuurabonnement voor in Felix Sohie in Hoeilaart. Je kon er in avant-première een abonnement nemen, maar sinds vandaag, vrijdag 8 juni kan iedereen naar hartelust tickets of abonnementen kopen.

  Lees meer
 • Vrijdag 1 juni start inschrijvingen IBO
  30 MEI
  2018

  Op vrijdag 1 juni 2018, om 9 uur startten de inschrijvingen voor het IBO op woensdagnamiddagen voor het schooljaar 2018-2019. Meer informatie vind je op onze gemeentelijke website.

  Lees meer
 • Installatie zelfuitleenbalie in de bib
  30 MEI
  2018

  Eind mei werd in de bibliotheek de zelfuitleenbalie geïnstalleerd. Na de uitgebreide testfase in juni, kan je naar hartelust zelf boeken ontlenen via deze nieuwe balie.

  Lees meer