Gemeente Overijse

Laatste nieuws

Rss
 • Start coronaveilig cultuurseizoen '20-'21
  14 AUG
  2020

  De ticketverkoop voor het cultuurseizoen 2020-2021 is gestart! Steun de sector en koop nu je tickets voor voorstellingen in CC Den Blank. 

  Lees meer
 • Awel zoekt luistervrijwilligers!
  10 AUG
  2020

  De drijvende kracht van Awel zijn de vrijwilligers die anoniem zo veel mogelijk oproepen van kinderen en jongeren beantwoorden. De lijnen zijn echter zo drukbezocht dat helaas nog heel wat kinderen en jongeren met hun verhaal blijven zitten. Wil jij hieraan je steentje bijdragen? Stel je...

  Lees meer
 • Druif-in openluchtcinema
  10 AUG
  2020

  Dit weekend zin in een buitengewone film in openlucht? Reserveer snel je tickets voor La La Land en Toy Story 4 (beide originele versie met Nederlandse ondertiteling)! De Leeuwenkoning en 1917 zijn al uitverkocht. 

  Lees meer
 • Inschrijving Nederlandse taallessen voor anderstaligen
  10 AUG
  2020

  Niet-Nederlandstalige volwassenen kunnen in kleine groepen Nederlands leren. Er zijn cursussen voor beginners en gevorderden. Inschrijven is verplicht: dat kan vanaf 17 augustus 2020.

  Lees meer
 • Captatieverbod waterlopen
  06 AUG
  2020

  Momenteel zijn de waterstanden in de provincie Vlaams-Brabant zo laag dat er een captatieverbod wordt ingesteld voor de hele provincie Vlaams-Brabant vanaf 6 augustus 2020. De einddatum is nog onbepaald.

  Lees meer
 • Extreme hitte? Hou het hoofd koel!
  04 AUG
  2020

  De komende dagen worden weer zeer warm. Zorg tijdens deze periode van extreme hitte daarom extra voor jezelf en anderen. Deze tips kunnen helpen...

  Lees meer