Gemeente Overijse

Gemeentelijke geschenkbon

De gemeentelijke geschenkbon, het ideale geschenk!


Vanaf 1 augustus 2018 kan je aan de onthaalbalie van het Administratief Centrum De Vuurmolen terecht voor het ideale geschenk. Geen zoektocht meer naar een passend cadeau, de gemeentelijke geschenkbon is het ideale alternatief.

 

De geschenkbon is in verschillende waarden en in verschillende combinaties te koop, namelijk 5, 10, 25 of 50 euro. De geschenkbon is te koop in het administratief centrum De Vuurmolen tijdens de openingsuren en kan ter plaatse enkel worden betaald met bancontact. De geschenkbon kan ook online besteld worden via de webwinkel.

 

De geschenkbon kan slechts in één winkel uitgegeven worden, je kan het bedrag dat vermeld staat op 1 bon dus niet splitsen over verschillende winkels. Daarom raden we aan om verschillende bonnen te combineren, zodat deze kunnen besteed worden in verschillende handelszaken.

 

De geschenkbon zit bij aankoop in een mooie verpakking, samen met een lijst van de deelnemende handelaars. Een actueel overzicht van de deelnemende handelaars vind je hier.

 

Met deze geschenkbon ondersteunen we de handel in onze gemeente en willen we onze handelaars een duwtje in de rug geven. Je herkent de deelnemende handelaars aan de etalagesticker aan de inkom van hun handelszaak.

 

Wil jij je als handelaar aansluiten bij de gemeentelijke geschenkbon, schrijf je dan hier in.