Gemeente Overijse

Laatste nieuws

Rss
 • Hou de ziekte van Newcastle uit je pluimveehok
  20 JUL
  2018

  Ben jij hobbypluimveehouder? Hou de ziekte van Newcastle dan zeker uit je pluimveehok! 

  Lees meer
 • Doe mee aan de tekenwedstrijd voor Kids Royal
  13 JUL
  2018

  Laat je tekentalent samen met je kinderen de vrije loop en geef onze gemeente een geheel eigen invulling met deze tekenwedstrijd voor Kids Royal! Wees gerust: buiten de lijntjes mag ook want Overijse wil geen saaie gemeente zijn.    

  Lees meer
 • Duizend klanken: Radio DFO
  13 JUL
  2018

  Wie onze radio zoekt en vindt, die wint! In aanloop naar de Druivenfeesten laten we elke maandag onze wedstrijd 'Duizend klanken: Radio DFO' weerklinken op onze Facebook- en Instagrampagina. 

  Lees meer
 • Vlaamse subsidies voor atletiekpark Den Heurk
  13 JUL
  2018

  De Vlaamse Regering heeft beslist om de renovatie van de verouderde atletiekpiste Den Heurk in Overijse met subsidies te ondersteunen. 

  Lees meer
 • Figuranten gezocht
  09 JUL
  2018

  Tijdens de zomermaanden neemt de provincie Vlaams-Brabant in samenwerking met de dienst toerisme een toeristisch promofilmpje op in Overijse. Via taferelen op verschillende locaties, krijgt de kijker een proevertje van wat er allemaal te beleven valt in ons dorp en wordt Overijse toeristisch...

  Lees meer
 • Inschrijving Nederlandse taallessen voor anderstaligen
  06 JUL
  2018

  Niet-Nederlandstalige volwassenen kunnen in kleine groepen Nederlands leren. Er zijn cursussen voor beginners en gevorderden. De lessen starten op maandag 3 september 2018. Inschrijven voor de lessen kan op 20 en 23 augustus 2018.

  Lees meer