Gemeente Overijse

Laatste nieuws

Rss
 • Gezocht: animatoren voor zomeropvang- en -kampen
  03 JUL
  2020

  Voor de zomervakantie zijn we nog op zoek naar enthousiaste jongeren die de opvang of begeleiding van een themakamp (meelopen en helpen met de organisatie) op zich willen nemen.  

  Lees meer
 • Dorps- en adviesradentraject: geef jouw mening!
  03 JUL
  2020

  We gaan samen met het bestuur en onze inwoners op zoek naar alternatieve en innovatieve vormen van samenwerking tussen de lokale overheid en burgers.  Wat denk jij over advies (geven) binnen onze gemeente? Laat het ons weten via onze vragenlijst.

  Lees meer
 • Jobs: Begijntjesbad
  02 JUL
  2020

  Voor het zwembad zijn we op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers. Na de renovatie zal het Begijntjesbad chloorarm zijn. Zo zijn er nog niet veel in België. Ook de klimatisering en de akoestiek zullen verbeteren. Wil jij deel uitmaken van ons team?

  Lees meer
 • Nieuwe voorraad beschermingsmateriaal zorgverstrekkers
  01 JUL
  2020

  Oproep aan ambulante zorgverstrekkers: in de loop van juli ontvangen we een nieuwe strategische voorraad persoonlijk beschermingsmateriaal. 

  Lees meer
 • Job: verantwoordelijke Facilitair Beheer zorgsites
  01 JUL
  2020

  Je staat in voor het beheer van de gebouwen op de zorgsites (WZC Mariëndal, de serviceflats Den Blijk & Brouwershof en het gebouw voor de opvang van asielzoekers). Je volgt kleine en middelgrote renovatie- en onderhoudsprojecten op. Je coacht en begeleidt je team. Interesse?

  Lees meer
 • Zet onze gemeente mee in bloei
  26 JUN
  2020

  Fleur jij onze gemeente mee op? Bij verschillende lokale handelaars en gemeentelijke locaties delen we gratis zakjes bloemenzaad van de provincie uit. 

  Lees meer