Gemeente Overijse

Maatregelen coronavirus

In dit document van de federale overheid vind je een antwoord op de veelgestelde vragen over de nationale maatregelen. Officiële en actuele informatie over deze nationale maatregelen vind je ook op www.info-coronavirus.be.

 

 

Op deze pagina vind je een overzicht van de aangepaste dienstverlening binnen de gemeente:

 

Openingsuren gemeente en OCMW

Wij zijn momenteel enkel open op afspraak. Bel naar 02 687 60 40 of mail naar info@overijse.be tijdens onze openingsuren:

  • elke weekdag tussen 8 u en 12 u;
  • op maandagavond tussen 17.30 u en 19.30 u;
  • en op woensdagnamiddag van 14 u tot 16 u.

Je vraag wordt vervolgens bezorgd aan de juiste dienst en die neemt dan contact met jou op om een afspraak te maken.

Ook het woonloket en het loket wijk-werken zijn open op afspraak.

 

Gemeentelijke evenementen en activiteiten

Geniet van een Buitengewone Zomer met ons aangepast en coronaveilig zomerprogramma. Het gemeentelijk vakantieaanbod wordt ook georganiseerd.

 

Gemeentelijke gebouwen en terreinen

De gemeentelijke gebouwen en terreinen zijn opnieuw open, maar er gelden een aantal veiligheidsmaatregelen en een aangepaste maximumcapaciteit. Het dragen van een mondmasker is verplicht in alle gemeentelijke gebouwen, en ook op de wekelijkse markt.

Reserveren van de gebouwen en terreinen kan via de webwinkel.

 

Het Atletiekpark is tijdens de coronacrisis gratis toegankelijk: gebruik je Beurtenkaart Sport en kom binnen via de draaideur. Tijdens de coronacrisis worden geen beurten van je saldo gehouden. Heb je geen Beurtenkaart Sport? Neem dan contact op met de Sportdienst en vraag een gratis toegangscode aan.