Gemeente Overijse

Maatregelen coronavirus

Sinds 4 mei worden de coronamaatregelen van de federale overheid in fases afgebouwd. In dit document van de federale overheid vind je een antwoord op de veelgestelde vragen over de nationale maatregelen. Officiële en actuele informatie over deze nationale maatregelen vind je ook op www.info-coronavirus.be.

 

 

Op deze pagina vind je een overzicht van de aangepaste dienstverlening binnen de gemeente:

 

Openingsuren gemeente en OCMW

Wij zijn momenteel enkel open op afspraak. Bel naar 02 687 60 40 of mail naar info@overijse.be tijdens onze openingsuren:

  • elke weekdag tussen 8 u en 12 u;
  • op maandagavond tussen 17.30 u en 19.30 u;
  • en op woensdagnamiddag van 14 u tot 16 u.

Je vraag wordt vervolgens bezorgd aan de juiste dienst en die neemt dan contact met jou op om een afspraak te maken.

Ook het woonloket en het loket wijk-werken zijn open op afspraak.

 

Gemeentelijke evenementen en activiteiten

Geniet van een Buitengewone Zomer met ons aangepast en coronaveilig zomerprogramma. Het gemeentelijk vakantieaanbod wordt ook georganiseerd.

 

Gemeentelijke gebouwen en terreinen

De gemeentelijke gebouwen zijn opnieuw open, maar er gelden een aantal veiligheidsmaatregelen en een aangepaste maximumcapaciteit: reserveren kan via de webwinkel. Ook de Bib is open, samen met de speeltuinen, het skatepark en de sportterreinen en -gebouwen zijn open. Hou je aan de algemene veiligheidsmaatregelen.

 

Het Atletiekpark is tijdens de coronacrisis gratis toegankelijk: gebruik je Beurtenkaart Sport en kom binnen via de draaideur. Tijdens de coronacrisis worden geen beurten van je saldo gehouden. Heb je geen Beurtenkaart Sport? Neem dan contact op met de Sportdienst en vraag een gratis toegangscode aan.