Gemeente Overijse

Nieuws

 • De Overijsenaar

  25/04
  De Overijsenaar
  De Overijsenaar valt deze week opnieuw in je brievenbus. Deze editie staat Tatjana Winand als prachtige bruid op onze cover! Tatjana en Kenny Beersaerts trouwden op 14 april. Proficiat! Net zoals Tatjana en Kenny trouwden er vorig jaar 64 koppels in Overijse. Andere cijferfeitjes over Overijse vind je in De Overijsenaar.
  Lees meer
 • Gezocht: nieuwe collega's

  25/04
  Gezocht: nieuwe collega's
  Wij zoeken een aantal nieuwe collega's: een diensthoofd Personeel & Organisatie,  een administratief medewerker, een arbeider, een deskundige communicatie, redders en een technisch assistent (elektricien).
  Lees meer
 • Nieuw elektrisch gemeentevoertuig

  20/04
  Nieuw elektrisch gemeentevoertuig
  Er rijdt een nieuwe gemeentelijke elektrische wagen rond in Overijse. We willen dit voertuig in eerste instantie inzetten voor diensttrajecten door het gemeentelijk personeel. Voor korte trajecten door de gemeentelijke medewerkers bieden we op deze manier een alternatief voor andere brandstoffen zoals benzine en diesel.  
  Lees meer
 • Handelsgids en stratenplan Overijse

  20/04
  Handelsgids en stratenplan Overijse
  Onlangs lag de handelsgids van Overijse in de brievenbussen. Deze gids is opgemaakt en verdeeld door Gentle nv.
  Lees meer
 • Mobiliteit Witherendreef

  20/04
  Mobiliteit Witherendreef
  Op 24 april en op 17 mei 2018 organiseert de gemeente Overijse samen met het vzw Netwerk Duurzame Mobiliteit twee interactieve workshops rond de mobiliteit in de Witherendreef. Wil je op een actieve en constructieve manier meewerken aan de mobiliteit in deze buurt? Schrijf je dan in voor deze workshops.
  Lees meer
 • Uniform zoekt brandweervrijwilliger

  20/04
  De brandweer zoekt gemotiveerde vrijwilligers. Wil jij werken in een team dat voor elkaar door het vuur gaat? Lees dan zeker verder.
  Lees meer
 • Reservatie tennisterrein

  20/04
  Reservatie tennisterrein
  Door de werken aan de zuidflank zijn de tennisterreinen momenteel niet beschikbaar. Voorlopig kan je tot eind mei geen tennisterrein reserveren. Van zodra de tennisterreinen opnieuw open zijn voor gebruik, houden we je op de hoogte. Voor meer informatie kun je terecht bij onze sportdienst.
  Lees meer
 • Breng je pesticiden binnen in ruil voor een voegenborstel

  16/04
  Breng je pesticiden binnen in ruil voor een voegenborstel
  Van zaterdag 21 april 2018 tot en met zaterdag 28 april krijg je in het kader van de campagne 'Zonder is gezonder' van de Vlaamse Milieumaatschappij in ruil voor je pesticiden een voegenborstel. Breng je (restjes) pesticiden binnen in het recyclagepark en ga vanaf dit jaar je tuin, terras of oprit te lijf met gezonde en goedwerkende alternatieven!
  Lees meer
 • Start inschrijvingen zomeraanbod jongeren

  13/04
  Start inschrijvingen zomeraanbod jongeren
  Vanaf maandag 16 april 2018 kan je je kind(eren) inschrijven voor het zomeraanbod van onze jeugd- en sportdienst. Inschrijven kan via www.overijse.be/webwinkel en meer informatie vind je op www.overijse.be/zomeraanbod.
  Lees meer
 • Proefopstelling Bergstraat, Rameistraat en Poelweg

  13/04
  Proefopstelling Bergstraat, Rameistraat en Poelweg
  Vanaf woensdag 18 april wordt een proefopstelling met wegversmallingen ingevoerd in de Bergstraat (deel tussen de Leemveldstraat en de Reutebeek), de Rameistraat en de Poelweg.
  Lees meer
Verfijn op rubriek