Gemeente Overijse

Laatste nieuws

Rss
 • Doe mee aan de tekenwedstrijd voor Kids Royal
  13 JUL
  2018

  Laat je tekentalent samen met je kinderen de vrije loop en geef onze gemeente een geheel eigen invulling met deze tekenwedstrijd voor Kids Royal! Wees gerust: buiten de lijntjes mag ook want Overijse wil geen saaie gemeente zijn.    

  Lees meer
 • Duizend klanken: Radio DFO
  13 JUL
  2018

  Zat jij ook altijd op het puntje van je stoel, vol verwachting dat De Stoel eindelijk eens in Overijse zou neerstrijken? 

  Lees meer
 • Vlaamse subsidies voor atletiekpark Den Heurk
  13 JUL
  2018

  De Vlaamse Regering heeft beslist om de renovatie van de verouderde atletiekpiste Den Heurk in Overijse met subsidies te ondersteunen. 

  Lees meer
 • Figuranten gezocht
  09 JUL
  2018

  Tijdens de zomermaanden neemt de provincie Vlaams-Brabant in samenwerking met de dienst toerisme een toeristisch promofilmpje op in Overijse. Via taferelen op verschillende locaties, krijgt de kijker een proevertje van wat er allemaal te beleven valt in ons dorp en wordt Overijse toeristisch...

  Lees meer
 • Nederlandse taallessen voor anderstaligen: inschrijven op 20 en 23 augustus
  06 JUL
  2018

  Niet-Nederlandstalige volwassenen kunnen in kleine groepen Nederlands leren. Er zijn cursussen voor beginners en gevorderden. De lessen starten op maandag 3 september 2018. Inschrijven voor de lessen kan op 20 en 23 augustus 2018.

  Lees meer
 • Parking voor mobilhomes
  06 JUL
  2018

  In de Tulpenlaan in Jezus-Eik en op het einde van de Molendreef in Overijse vind je twee parkeerplaatsen voor 'zwerfauto's: mobilhomes, motorhomes en campers.

  Lees meer