Gemeente Overijse

Laatste nieuws

Rss
 • WK wielrennen 2021
  21 SEP
  2020

  Het WK wielrennen wordt in 2021 georganiseerd in Vlaanderen, inclusief enkele passages doorheen Overijse! Tussen 24 en 26 september 2021 passeren de U23 mannen (24/09), de elite vrouwen (25/09) en de elite mannen (26/09) doorheen onze gemeente.

  Lees meer
 • Buitengewone Zomer: ontdek het programma
  21 SEP
  2020

  De winnende nummers van de Buitengewone Tombola zijn bekend! Wie gaat er naar huis met een ballonvaart voor 5 personen of 100 euro aan geschenkbonnen? Alle andere winnaars krijgen een prijzenpakket met verschillende prijzen van onze deelnemende buitengewone handelaars. Controleer hier snel je...

  Lees meer
 • Word jij een van onze nieuwe collega's?
  18 SEP
  2020

  We zoeken heel wat nieuwe collega's: een kinesist voor WZC Mariëndal (deeltijds), een kinderbegeleid(st)er (deeltijds), een maatschappelijk werker,... Neem hier snel een kijkje voor alle openstaande jobs en solliciteren maar! Tot binnenkort?

  Lees meer
 • Activiteiten voor digikids in de Bib
  18 SEP
  2020

  Leren programmeren, t-shirts ontwerpen of met minirobots spelen? Onze Bib wil zoveel mogelijk kinderen en jongeren warm maken om met ICT en technologie aan de slag te gaan. In september en oktober vinden er verschillende workshops voor kinderen en jongeren plaats. Alle workshops zijn gratis en...

  Lees meer
 • Smart Café: tips en tricks
  18 SEP
  2020

  De maandelijkse Smart Cafés in de Bib zijn terug, en ze zijn volledig corona-proof. Tijdens dit Smart Café op maandagavond 5 oktober ontdek je allerlei handige toepassingen en apps voor elke dag.

  Lees meer
 • Donatie van organen: registreer je online
  17 SEP
  2020

  Sinds kort kan iedereen die orgaandonor wilt worden na overlijden, dat zelf registreren via het nationale platform www.mijngezondheid.be. Je moet dus niet langer naar het gemeentehuis.

  Lees meer