Gemeente Overijse

Laatste nieuws

Rss
 • Word jij een van onze nieuwe collega's?
  18 SEP
  2020

  We zoeken heel wat nieuwe collega's: een kinesist voor WZC Mariëndal (deeltijds), een kinderbegeleid(st)er (deeltijds), een maatschappelijk werker,... Neem hier snel een kijkje voor alle openstaande jobs en solliciteren maar! Tot binnenkort?

  Lees meer
 • Activiteiten voor digikids in de Bib
  18 SEP
  2020

  Leren programmeren, t-shirts ontwerpen of met minirobots spelen? Onze Bib wil zoveel mogelijk kinderen en jongeren warm maken om met ICT en technologie aan de slag te gaan. In september en oktober vinden er verschillende workshops voor kinderen en jongeren plaats. Alle workshops zijn gratis en...

  Lees meer
 • Smart Café: tips en tricks
  18 SEP
  2020

  De maandelijkse Smart Cafés in de Bib zijn terug, en ze zijn volledig corona-proof. Tijdens dit Smart Café op maandagavond 5 oktober ontdek je allerlei handige toepassingen en apps voor elke dag.

  Lees meer
 • Donatie van organen: registreer je online
  17 SEP
  2020

  Sinds kort kan iedereen die orgaandonor wilt worden na overlijden, dat zelf registreren via het nationale platform www.mijngezondheid.be. Je moet dus niet langer naar het gemeentehuis.

  Lees meer
 • COVID-19-toeslag
  17 SEP
  2020

  Gezinnen die het financieel moeilijk hebben wegens een inkomensverlies door de coronacrisis, kunnen eenmalig een extra ondersteuning van 120 euro krijgen via het Groeipakket. De COVID-19-toeslag kan nog worden aangevraagd tot en met 31 oktober.

  Lees meer
 • Verkoop brandweermateriaal
  17 SEP
  2020

  Wilde jij ook altijd al een beetje 'bij de brandweer' zijn? Hulpverleningszone Oost verkoopt verschillende voertuigen en materieel: doe je bod voor 2 november.

  Lees meer