Gemeente Overijse

Laatste nieuws

Rss
 • Jobs: Begijntjesbad
  25 SEP
  2020

  Voor het zwembad zijn we op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers. Na de renovatie zal het Begijntjesbad chloorarm zijn. Zo zijn er nog niet veel in België. Ook de klimatisering en de akoestiek zullen verbeteren. Wil jij deel uitmaken van ons team?

  Lees meer
 • Stijgende cijfers: samen tegen corona
  24 SEP
  2020

  Het aantal coronabesmettingen in onze gemeente neemt sterk toe. De winst die we de afgelopen maanden samen geboekt hebben, dreigen we te verspelen. Blijf daarom volhouden: volg de regels en hou rekening met anderen. Alleen samen kunnen we de verdere verspreiding van het virus tegengaan.

  Lees meer
 • WK wielrennen 2021
  21 SEP
  2020

  Het WK wielrennen wordt in 2021 georganiseerd in Vlaanderen, inclusief enkele passages doorheen Overijse! Tussen 24 en 26 september 2021 passeren de U23 mannen (24/09), de elite vrouwen (25/09) en de elite mannen (26/09) doorheen onze gemeente.

  Lees meer
 • Buitengewone Zomer: ontdek het programma
  21 SEP
  2020

  De winnende nummers van de Buitengewone Tombola zijn bekend! Wie gaat er naar huis met een ballonvaart voor 5 personen of 100 euro aan geschenkbonnen? Alle andere winnaars krijgen een prijzenpakket met verschillende prijzen van onze deelnemende buitengewone handelaars. Controleer hier snel je...

  Lees meer
 • Word jij een van onze nieuwe collega's?
  18 SEP
  2020

  We zoeken heel wat nieuwe collega's: een kinesist voor WZC Mariëndal (deeltijds), een kinderbegeleid(st)er (deeltijds), een maatschappelijk werker,... Neem hier snel een kijkje voor alle openstaande jobs en solliciteren maar! Tot binnenkort?

  Lees meer
 • Activiteiten voor digikids in de Bib
  18 SEP
  2020

  Leren programmeren, t-shirts ontwerpen of met minirobots spelen? Onze Bib wil zoveel mogelijk kinderen en jongeren warm maken om met ICT en technologie aan de slag te gaan. In september en oktober vinden er verschillende workshops voor kinderen en jongeren plaats. Alle workshops zijn gratis en...

  Lees meer