Gemeente Overijse

Navigatie

Laatste nieuws

Rss
 • Snoeiwerken Waversesteenweg
  30 OKT
  2020

  Van dinsdag 3 november tot en met vrijdag 6 november 2020 vinden er snoeiwerken plaats op de Waversesteenweg.  Tijdens de werken is de Waversesteenweg volledig afgesloten vanaf de Nijvelsebaan tot aan de Dreef. Er is een omleiding voorzien voor het doorgaand verkeer.

  Lees meer
 • Nieuwe toekomst voor de Markthal
  29 OKT
  2020

  De komende jaren wordt gewerkt aan de site in het centrum van Overijse waar nu de Markthal staat. Binnenkort starten we met de voorbereidende stappen voor een nieuw gebouw op deze locatie. Het einde van de afbraakwerken van de Markthal en de nieuwbouw staan gepland voor binnen enkele jaren.

  Lees meer
 • Troostplek in centrum Overijse: beslis mee!
  29 OKT
  2020

  Met de installatie van troostplekken willen we bijdragen aan het mentaal welzijn van alle Overijsenaren. Je kan tot 10 november meedenken over de locatie en in de inrichting van een volgende troostplek in het centrum. 

  Lees meer
 • Start inschrijvingen IBO kerstvakantie
  29 OKT
  2020

  De inschrijvingen voor IBO tijdens de kerstvakantie starten maandag 9 november via de webwinkel . 

  Lees meer
 • Opvang verlenging herfstvakantie
  29 OKT
  2020

  We voorzien als gemeente gratis opvang tijdens de verlenging van de herfstvakantie op 9 en 10 november. Op voorhand inschrijven is verplicht. 

  Lees meer
 • Job: administratief medewerker GITO
  29 OKT
  2020

  Het secretariaat van het Gemeentelijk Instituut Technisch Onderwijs zoekt een administratief medewerker. Solliciteren kan tot en met 1 december 2020.

  Lees meer