Gemeente Overijse

Familiepicknick

Illustratie bij het evenement

De grootste stoepkrijttekening van heel Overijse? De kleurrijkste zeepbellen? Een hele bende circusartiesten-in-wording? Die vind je op zondag 23 april 2017 op domein Solheide te Overijse!

Het volledige programma van alle activiteiten komt weldra online, maar bereid je alvast voor op véél stoepkrijt, bellenblaas, een hindernissenparcours, zotte circustoeren en gezellige voorleesmomenten.

Naar goede gewoont organiseert gemeenschapscentrum de Bosuil ook een voorstelling tijdens de picknick. De voorstelling "Hands Up" van Lejo strijkt neer op het terrein om 10u00, 11u00 en 12u00. De laatste tickets voor de voorstellingen van 11u00 en 12u00 vind je via www.debosuil.be.

Nieuw dit jaar is dat ze ook een crea-workshop organiseren. Tussen 10u00 en 12u00 kan je gezellig timmeren met je kind. Ook hiervoor dien je tickets te kopen via de website van de Bosuil. Haast je, want ook hier zijn het de laatste stuks!

Praktisch?
Let op! Vorige jaren vond de Familiepicknick steeds plaats in het vrijetijdscentrum Kamp Kwadraat. Door de renovatiewerken van het vrijetijdscentrum wijken we dit jaar uit naar Domein Solheide!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Details van het evenement

Datum

Prijs

0.0 (Basistarief: 0,00 €)