Gemeente Overijse

Steven Goegebeur: De man van morgen

Illustratie bij het evenement

Steven ken je als tv-figuur (o.a. Foute Vrienden, Beste Vrienden, Mag ik u kussen), presentator en komiek. Als hij het podium opstapt, straalt hij. Hij bekijkt de wereld door zijn niet-alledaagse bril. Samen met het publiek maakt hij er elke keer een onvergetelijke avond van.

Zijn motto: "Iedereen moet na mijn comedyshow opgelucht, vrolijk, blij en met pijnlijke buikspieren van het lachen naar huis gaan. Een goede comedyshow zou door de ziekenkas moeten terugbetaald worden."

Op een dag is het genoeg geweest. Steven beslist om het helemaal anders te doen. Vanaf nu wordt alles, maar dan ook alles, beter. De 'Man van Morgen' is geboren. En je zal het geweten hebben. Want de man van morgen zal spreken. Zal gloedvol betogen hoe je je leven kan verbeteren. De man van morgen zakt af naar vandaag om je de stralende toekomst binnen te leiden.

In zijn 3de zaalshow brengt hij op onnavolgbare wijze het relaas van een man die eindelijk het licht heeft gezien. Een wervelende vertelling over hoe om te gaan met 'de toekomst'. Komt de toekomst ons toe? Moeten we alles plannen of leven we van dag tot dag? En vooral, kunnen we'm veranderen? Volgens de Man van Morgen wel.

Op deze avond wordt jouw toekomst bepaald. Reserveer snel je kaarten!

www.stevengoegebeur.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Details van het evenement

Datum

Prijs

17.0 (Basistarief: 17,00 €; ABO: 15,00 €; VVK: 17,00 €; Kassa: 19,00 €)

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11
3090 Overijse
02 687 59 59
info@denblank.be
http://www.denblank.be/kalender/de-man-van-morgen/