Gemeente Overijse

De Koe: Hellogoodbye

Illustratie bij het evenement

Een stuk zonder midden.

De KOE is nog niet klaar met het midden. Daar waar in Beckett Boulevard het midden werd gezocht, proberen we dit in HelloGoodbye juist te ontlopen. We zoomen deze keer in op het aankomen en vertrekken van mensen. Het stuk wordt enkel opgebouwd met aankomst- en vertrekscènes uit Russische en westerse literatuur aangevuld met eigen teksten.

Zijn we opgelucht ergens aan te komen alleen omdat we ergens anders konden vertrekken? Welk verleden nemen we mee, en welke bagage laten we achter?

Wat geven we daarover prijs tijdens een ontmoeting? Hoelang mag een begroeting duren voor het geen begroeting meer is maar een gesprek? En hoe lang mag het afscheid duren voor we de indruk geven dat we nergens naartoe gaan? Waarom blijven we zo graag in de hal als we aankomen? Waarom kunnen de mensen die hun jas aan doen om weg te gaan maar niet vertrekken? Zijn ze bang om ergens anders aan te komen?

HelloGoodbye is een komedie zonder midden, een plek waar het kwadraterend begint en eindigt met vertrekkende mensen die aankomen en aankomende mensen die vertrekken.

In HelloGoodbye laten zeven acteurs in een symbiose van ontvangst – en afscheidsceremoniën vijfendertig personages opkomen en afgaan.

Want niemand blijft.

Van en met: Natali Broods, Sien Eggers, Ans Van den Eede, Tanya Zabarylo, Willem de Wolf, Peter Van den Eede, Michael Vergauwen
Dramaturgische ondersteuning: Louise Van den Eede
Techniek en lichtontwerp: Bram De Vreese en Pol Geusens
Productie: de KOE
Met de steun van: de Vlaamse overheid

www.dekoe.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Details van het evenement

Datum

vrijdag 26 januari 2018 vanaf 20.30

Prijs

14.0 (Basistarief: 14,00 €; ABO: 12,00 €; VVK: 14,00 €; Kassa: 16,00 €)

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11
3090 Overijse
02 687 59 59
info@denblank.be
http://www.denblank.be/kalender/hellogoodbye/