Gemeente Overijse

Youssef El Mousaoui: Helemaal alleen

Illustratie bij het evenement

Met voorprogramma door Sven Hardies.

Sven is geboren in Deurne. 38 jaar later neemt zijn vrouw in spé hem mee naar de Kempen, waar hij volledig gedomesticeerd de was en de plas doet. Gelukkig heeft hij op een podium wél iets te zeggen. Sven werd in zijn debuutjaar finalist van de 123 Comedy Award en de Gaga Cup.

http://www.onemanshows.be


Na enkele succesvolle theatershows is Youssef klaar voor zijn 4de onemanshow.

De succesvolle komiek met het perfecte huwelijk kwam terecht in een wereld van miserie, depressie en burn-out. Alles wat kon mislopen, liep mis.

Zo werd Youssef het slachtoffer van inbraken waarbij hij zo goed als alles kwijt raakte. Daarop volgde een echtscheiding en de deurwaarder en bleef hij achter met een stoel in een leeg appartement. Deze stoel staat trouwens centraal in de show.

Hij zag geen uitweg meer en dacht zelfs aan zelfmoord. Maar gelukkig had hij geen geld meer om een koord te kopen. Met de steun van vrienden kwam hij op het idee om van zijn miserie een succesverhaal te maken. Het werd tijd om creatief aan de slag te gaan met de moeilijke tijden die hij had doorstaan.

In deze show verwerkte hij de meest droevige momenten in zijn leven tot een humoristisch en vermkelijk verhaal. Items als depressie, eenzaamheid en burn-out, waarmee velen onder ons geconfronteerd worden, komen aan bod. Met een komische benadering tracht Youssef het taboe te doorbreken.

"El Mousaoui wisselt grappen slim af met clichématige humor, wellicht het belangrijkste ingrediënt van zijn succes. (De Standaard).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Details van het evenement

Datum

Prijs

15.0 (Basistarief: 15,00 €; ABO: 13,00 €; VVK: 15,00 €; Kassa: 17,00 €)

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11
3090 Overijse
02 687 59 59
info@denblank.be
http://www.denblank.be/kalender/helemaal-alleen/