Gemeente Overijse

Theater B&D: Come Back

Illustratie bij het evenement

Na een desastreus verlopen optreden in het programma 'Let's Rock & Roll' zien twee rockers zich genoodzaakt zich uit het openbare leven terug te trekken en maken de balans op van hun loopbaan als muzikant. 'Comeback' is een zinderende voorstelling vol live-muziek, projectiebeelden en animaties .

"Beroemd worden schijnt makkelijker te zijn dan beroemd blijven". En als dat laatste niet meer lukt, rest de comeback. De hunkering naar erkenning drijft twee artiesten op leeftijd naar het tv-programma – en dé juryshow – That's Rock-'n-Roll! Hun optreden loopt uit op een catastrofe. Op de vlucht voor de media belanden ze in een diep donker bos waaruit geen ontsnappen mogelijk lijkt. Maar gelukkig gloort er via de muziek uiteindelijk toch nog licht, en blijkt de sleutel van het succes – zoals altijd – binnen handbereik te liggen.

Comeback is opgebouwd uit bekende TV-formats. Programma's waarin intimiteiten en vernederingen schaamteloos de openbaarheid in worden geslingerd. Hoe losbandiger én vulgairder, hoe hoger de kijkcijfers. "Het maakt niet uit hoe er over je gesproken wordt, als er maar over je gesproken wordt".

Voor Beumer & Drost is de fantasievolle creatie het hoogste doel. Comeback is een zinderende jubileumvoorstelling vol live muziek en nog nooit eerder vertoond filmmateriaal.

Toneelbeeld & stijl:
Een groot beeld-venster biedt letterlijke doorkijkjes naar de wereld van de popmuziek, maar geeft ook de mogelijkheid om projectiebeelden, animaties en gemaskeerde opkomsten te realiseren. De spelers bewegen zich vrijelijk tussen het toneel en de film: van videoclip naar documentaire, van psychedelische dromen naar verlichte momenten.

Duur: 60 min.
Publieksbeperking: 300
Smulvlieg om 17u30
Clubhuis van Vlieg om 18u00

Bron: UiTinVlaanderen.be

Details van het evenement

Datum

Prijs

10.0 (Basistarief: 10,00 €; ABO: 9,00 €; VVK: 10,00 €; Kassa: 11,00 €)

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11
3090 Overijse
02 687 59 59
info@denblank.be
http://www.denblank.be/kalender/come-back/