Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.
Nieuwsbrief
september 2020

2015-22

Agenda gemeenteraad 15 september 2020
De zitting van de gemeenteraad van 15 september 2020 wordt via videoconferentie georganiseerd en er wordt online gestemd. Burgers en pers kunnen de zitting van de gemeenteraad eveneens bijwonen indien gewenst. Dit kan op twee manieren:Via de aanbevolen digitale manier: volg de zitting via Zoom.In A.C. De Vuurmolen, mits het respecteren van de richtlijnen rond voldoende afstand houden.Indien je de zitting van de gemeenteraad wilt bijwonen, laat het dan vóór maandag 14 september (17 u) weten via info@overijse.be.Nadien wordt de nodige praktische informatie bezorgd aan de geïnteresseerden.Het zittingsverslag (audio-opname) wordt achteraf op de website van de gemeente gepubliceerd.De agenda vind je hier.
lees meer

Waar krijgen kleuters kansen om meer en gevarieerd te bewegen?
Multimove voor kleuters voortaan ook in Overijse
lees meer

UITLAAT! - Kom je amuseren terwijl ze de examens corrigeren
Op maandag 14 december, de dag dat voor jongeren uit enkele graden de examens al eindigen, kan je op Kamp Kwadraat terecht voor de eerste editie van UITLAAT!
lees meer

Infoavond door Paul Van den Bosch: gerichter trainen voor betere resultaten
--
infoavond door Paul Van den Bosch. Sportprestaties kunnen maar geleverd worden als er niet alleen hard, maar vooral zeer gericht getraind wordt.
lees meer
 
Hoor wie klopt daar kinderen!
--
De Sint kreeg van zijn vriend Jan De Smet een fantastische cd vol Sintklassiekers in een nieuw jasje. Zo wordt het een echt Sinterklaasfeest met een zoete portie kinderliedjes, workshops, pannenkoeken en natuurlijk een pakje. Brul mee de pannen van het dak!
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven