Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.
Nieuwsbrief
september 2020

2016-15

Het belooft een kleurrijke editie van de Druivenfeesten te worden! Deze zomer staan de Feesten in het teken van talloze kleuren en de link die ze hebben met de talrijke verhalen uit het straatbeeld in Overijse. Ontdek het hier!

De Druivenfeesten is zes dagen verbroederen. Samen genieten van muziek, sport en spel in het teken van onze druif. Terwijl de Markthal het centrum vormt van een feestend Overijse, is het buiten steeds weer genieten van tal van activiteiten: marktdag, scoutsdorp, stoet, druivenkoers, …

En ook dit jaar zijn de Druivenfeesten weer helemaal GRATIS!

Druivenfeesten en Druivenkoers: parkeer- en verkeersregeling
Tijdens de Druivenfeesten gelden heel wat uitzonderlijke verkeersregelingen. Lees hier voor welke straten en pleinen een aangepaste verkeersregeling wordt getroffen.
lees meer

Sluitingsdagen augustus
Op donderdag 15 augustus zijn onze gemeentediensten een hele dag gesloten omwille van Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart. Op woensdag 28 augustus zijn we alleen in de namiddag gesloten voor de Druivenkoers.
lees meer

Druivenfeesten
--
Van 19 tot 24 augustus staan in Overijse weer zes dagen van muziek en plezier op het programma.
lees meer
 
Wandeling Bisdom
--
Wandel naar het Bisdom en ontdek het kasteeldomein en de prachtige gerenoveerde hoeve onder begeleiding van een ervaren gids. In de hoeve geniet je van een tentoonstelling, volksmuziek en een prachtig uitzicht over Terlanenveld.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven