> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

2017-04 We werven aan!

We gaan op zoek naar 10 nieuwe collega's
Iets voor jou? Of misschien ken je wel iemand die ons team wil vervoegen?
lees meer

Kamp Kwadraat gaat in renovatiemodus
Op 2 februari starten de renovatiewerken aan het vrijetijdscentrum Kamp Kwadraat. Tot eind juni zijn de mogelijkheden om lokalen te huren eerder beperkt. De buitenschoolse opvang en de speelpleinen gaan gewoon door.
lees meer

Agenda gemeenteraad 15 september 2020
De zitting van de gemeenteraad van 15 september 2020 wordt via videoconferentie georganiseerd en er wordt online gestemd. Burgers en pers kunnen de zitting van de gemeenteraad eveneens bijwonen indien gewenst. Dit kan op twee manieren:Via de aanbevolen digitale manier: volg de zitting via Zoom.In A.C. De Vuurmolen, mits het respecteren van de richtlijnen rond voldoende afstand houden.Indien je de zitting van de gemeenteraad wilt bijwonen, laat het dan vóór maandag 14 september (17 u) weten via info@overijse.be.Nadien wordt de nodige praktische informatie bezorgd aan de geïnteresseerden.Het zittingsverslag (audio-opname) wordt achteraf op de website van de gemeente gepubliceerd.De agenda vind je hier.
lees meer

Hollandstraat afgesloten op 1 februari
De aannemer liet weten dat de werken omwille van de weersomstandigheden uitgesteld worden tot woensdag 1 februari. Woningen blijven bereikbaar, maar doorgaand verkeer is niet mogelijk.
lees meer

Puur Songs
--
De dromerige pop van 'Waar is Ken?' nestelt zich moeiteloos in je trommelvlies en blijft de rest van de dag ergens in je bovenkamer rondwaren. Net als de droompopnummertjes van The Me in You, die je laten wegglijden in de daartoe voorziene zitzakken. Verdwaal mee in deze roes.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven