> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

2017-14 We werven aan!

Vacature diensthoofd Algemeen Secretariaat en Archief
Iets voor jou? Of misschien ken je wel iemand die ons team wil vervoegen? Solliciteren kan tot en met dinsdag 9 mei 2017.
lees meer

Agenda gemeenteraad 15 september 2020
De zitting van de gemeenteraad van 15 september 2020 wordt via videoconferentie georganiseerd en er wordt online gestemd. Burgers en pers kunnen de zitting van de gemeenteraad eveneens bijwonen indien gewenst. Dit kan op twee manieren:Via de aanbevolen digitale manier: volg de zitting via Zoom.In A.C. De Vuurmolen, mits het respecteren van de richtlijnen rond voldoende afstand houden.Indien je de zitting van de gemeenteraad wilt bijwonen, laat het dan vóór maandag 14 september (17 u) weten via info@overijse.be.Nadien wordt de nodige praktische informatie bezorgd aan de geïnteresseerden.Het zittingsverslag (audio-opname) wordt achteraf op de website van de gemeente gepubliceerd.De agenda vind je hier.
lees meer

Hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte?
Kan je wat hulp gebruiken bij het invullen van je belastingaangifte? Op maandag 20 mei, woensdag 22 mei, woensdag 29 mei en dinsdag 4 juni staan experten van de FOD Financiën klaar om je te helpen. 
lees meer

Proefopstelling aan kruispunt Lanestraat-Bergstraat
De gemeente schaft de voorrang van rechts af aan het kruispunt Lanestraat-Bergstraat in Tombeek. Voortaan heeft de Lanestraat voorrang op de Bergstraat. De proefopstelling duurt tot 30 juni 2017 en wordt dan geëvalueerd.
lees meer

Wegenwerken aan de Speelberg
Nieuwe verkeerssituatie vanaf dinsdag 18 april.
lees meer

Familiepicknick
--
Het principe van onze picknick? Jij voorziet wat lekkers voor jezelf en je gezin en/of vrienden, wij zorgen voor de randanimatie!
lees meer
 
Mariëndal: een jarenlange zorgtraditie in het groen
--
Kom en ontdek hoe zowel de zorg als de site van Mariëndal de afgelopen eeuw geëvolueerd zijn.
lees meer
 
Bedevaart van Eizer naar Jezus-Eik
--
Naar aanleiding van Erfgoeddag 2017 zet de dorpsraad Eizer een oude traditie opnieuw in de kijker: de bedevaart van Eizer naar Jezus-Eik.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven