> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

2017-17 Vlaanderen steunt renovatie Begijntjesbad

465.000 euro subsidies voor renovatie van Begijntjesbad
Vlaanderen maakt 465.000 euro vrij voor de renovatie van het zwembad in Overijse. De gemeente krijgt die subsidie op basis van een ijzersterk subsidiedossier. Overijse gaat het renovatiedossier nu verder uitwerken.
lees meer

Nieuwe en hogere geluidschermen langs E411 in Overijse
Vlaanderen investeert 1,2 miljoen euro in bijkomende geluidsschermen en de vervanging van verouderde schermen langs de autosnelweg E411 in Overijse. Dit is al een stap in de goede richting om van Jezus-Eik een meer leefbare dorpskern te maken zoals het masterplan vraagt.
lees meer

Gratis potgrond op de bloemenmarkt
De gemeente Overijse tovert de Markthal op het Stationsplein op zondag 14 mei om tot een kleurrijke bloemenmarkt. Tussen 8 en 16 uur verkopen lokale standhouders er hun mooiste assortiment bloemen, kruiden, vaste planten, heesters … Per aankoopschijf van 10 euro schenken de gemeente en de standhouders je 10 liter potgrond.
lees meer

Op 17 mei wappert de regenboogvlag in Overijse
Dan is het de Internationale Dag Tegen Homofobie en Transfobie en vraagt de gemeente extra aandacht voor de discriminatie van holebi's en transgenders.
lees meer

Jobbeurs Druivenstreek
Op zoek naar een (nieuwe) job? Of op zoek naar een goede medewerker? Kruis dan alvast donderdag 11 mei 2017 aan in je agenda! Van 11 tot 15 uur in het GC Felix Sohie in Hoeilaart. De bedrijven die deelnemen zijn gekend.
lees meer

Informatieavond Landinrichtingsproject IJsevallei
--
De Vlaamse landmaatschappij (VLM) en de gemeenten Overijse en Hoeilaart starten een project op om de open ruimte te versterken. Ze gaan het ontwerp landinrichtingsplan toelichtenop een informatieavond.
lees meer
 
Afrika Filmfestival: TIMBUKTU
--
Kidane en zijn familie zijn gespaard gebleven van de chaos in Timbuktu. Maar hun lot verandert wanneer Kidane per ongeluk de visser Amadou doodt.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven