> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

2017-20 Licht uit, spot aan!

Evaluatie zorgt voor nieuw verlichtingsplan
Sinds mei vorig jaar wordt de straatverlichting in Overijse gedoofd tussen 24 u 's nachts en 5 u 's morgens. Na een eerste evaluatie wordt dit verlichtingsplan binnenkort aangepast, we wachten hiervoor op Eandis. De klimaatdoelstelling en de daaraan gekoppelde CO2-reductie blijft behouden.
lees meer

Twee nieuwe vacatures
Onze vacatures liggen ook in de vakantie niet stil: deze keer zoeken we een logopedist voor Gemeentelijke Basisschool Overijse en een begeleider voor onze schoolbussen. Help jij ons aan nieuwe collega's?
lees meer

Huidige omgevingsloket blijft nog even bestaan
De Vlaamse Regering heeft de uiterste datum voor het starten met een nieuw digitaal loket om omgevingsvergunningen aan te vragen verschoven van 1 juni naar 1 januari 2018. De huidige werkwijze blijft dus nog even ongewijzigd.
lees meer

Geen eenrichting meer in Hengstenberg en Decatstraat
Op 1 maart 2017 stelde de gemeente eenrichtingsverkeer in in de Decatstraat en het gedeelte van de Hengstenberg tussen de Decatstraat en de Frans Verbeekstraat. Zoals beloofd werd de proefopstelling geƫvalueerd en niet behouden. De signalisatie verdwijnt op 1 juni.
lees meer

Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Overijse
--
Alle kinderen vanaf de instapklas tot en met het 6de leerjaar zijn welkom.Bij IBO worden er tal van activiteiten georganiseerd, aangepast aan de leeftijd van elk kind.
lees meer
 
Wereldontbijt op Vaderdag
--
De Gemeentelijke Raad van Ontwikkelingssamenwerking (kortweg: GROS) ontvangt je vanaf 8u00 in het vrijetijdscentrum Kamp Kwadraat (Nijvelsebaan 190, Overijse).
lees meer
 
BKO Eindejaarstentoonstelling: begeleid bezoek
--
Gratis rondleiding met deskundige uitleg doorheen de eindejaarstentoonstelling.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven