> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Bezoek een unieke serristenwoning

25 augustus 2017

Op zoek naar perziken in Eizer
Het recept van Open Monumentendag is alom bekend: op de 2de zondag van september stellen honderden monumenten in heel Vlaanderen gratis hun deuren open. In Overijse trekken we dit jaar naar Eizer voor een unieke wandeling doorheen dit landelijke gehucht. 
lees meer

Kamp Relax², feest voor grootouders en kleinkinderen
Op zondagnamiddag 10 september verzamelen grootouders en kleinkinderen op Kamp Kwadraat voor een heus volksfeest. Tussen 14 uur en 17 uur kan je er terecht voor een middag voor spelplezier, smakelijke hapjes en swingende muziek.
lees meer

Vacatures: nieuwe collega's gezocht!
De gemeente Overijse is op zoek naar een hoofdredder, twee kinderbegeleiders voor Kamp Kwadraat en een administratief medewerker voor de dienst Burgerzaken. Stel je kandidaat voor 14 november!
lees meer

Café Combinne Jezus-Eik
--
Café Combinne is een interculturele praatgroep waar Nederlands gesproken wordt. Anderstaligen ontmoeten er Nederlandstaligen om te praten over allerlei dingen: werk, hobby’s, koken ... Kan je al een beetje Nederlands? Wil je nog veel oefenen? Kom dan zeker eens naar Café Combinne! Je leert er ook een heleboel nieuwe mensen kennen, en dat is ook als Nederlandstalige interessant! Koffie, thee en ...
lees meer
 
Schellebelle 1919
--
Niemand minder dan Johan Heldenberg heeft met zijn dorp een film gemaakt. Een uniek project ... en een goeie film. Schellebelle 1919 vertelt het verhaal van de familie Van De Velde. De oudste dochter Coralie – zelf 16 – heeft tijdens de oorlog maar liefst 25 oorlogswezen in huis genomen, maar ze worden langs alle kanten belaagd. De kinderbescherming wil hen in een weeshuis stoppen en enkele ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven