> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Meer natuur in de Ijsevallei

Overijse doet mee aan LIP IJsevallei
Om de natuurlijke troeven van de gemeente te versterken start Overijse, in samenwerking met de Vlaamse Landmaatschappij en de gemeente Hoeilaart, een landinrichtingsproject rond de IJsevallei. 
lees meer

Loketten Burgerzaken gesloten op 8 en 12 september
Op 8 en 12 september sluiten de loketten van onze dienst Burgerzaken door werken van Telenet. Op deze twee dagen zal er namelijk geen enkele toepassing werken (identiteitskaarten, rijbewijzen,...).
lees meer

Kringwinkel ViTeS opent de deuren
De kringwinkel combineert duurzaamheid met een aantal sociale doelstellingen. De winkel opent op vrijdag 6 oktober, maar vanaf 1 september kan je je herbruikbare spullen al binnenbrengen of laten ophalen.
lees meer

Kamp Relax²
--
Op zondagnamiddag 10 september tussen 14u00 en 17u00 is er op Kamp Kwadraat een heus volksfeest voor grootouders en kleinkinderen. Het initiatief komt tot stand met steun van Seniorenraad Overijse. Kom proeven van een heerlijke geuze uit de Zennevallei en verse warme wafels en boerenbrood met platte kaas. We gaan tegelijkertijd op muzikale reis met Marc Stans en Cindy. De Turfstekers ...
lees meer
 
Wandeling serristenwoningen in Eizer
--
De smaakvolle tafeldruif ken je ongetwijfeld, maar ook perziken werden in Eizer 'in de watten gelegd'. In 1895 startte pionier Felix Charlier (Feike Wit) met perzikenteelt onder glas. Ontdek samen met de gids de rijke geschiedenis van dit landelijke gehucht en verken enkele authentieke serristenwoningen. Opgelet: aangepast schoeisel is aangewezen!
lees meer
 



Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven