> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Huis van het Kind nodigt uit

15 september 2017

Welkom op het jaarlijkse trefmoment 'Huis van het Kind'
"We maken samen de brug" is het thema van het jaarlijkse trefmoment op 28 september 2017.
lees meer

Vacatures: nieuwe collega's gezocht!
De gemeente Overijse is op zoek naar een hoofdredder, twee kinderbegeleiders voor Kamp Kwadraat en een administratief medewerker voor de dienst Burgerzaken. Stel je kandidaat voor 14 november!
lees meer

Nutswerken Nijvelsebaan (van Waversesteenweg tot Schaatbroekstraat)
Vanaf maandag 18 september 2017 worden de bovengrondse leidingen voor elektriciteit en telecommunicatie ondergronds gelegd.
lees meer

Rioleringswerken aan de Brusselsesteenweg 624
Aanstaande maandag 18 september 2017 worden rioleringswerken uitgevoerd voor het appartementsgebouw Brusselsesteenweg 624.
lees meer

Overijse doet mee aan LIP IJsevallei
Om de natuurlijke troeven van de gemeente te versterken start Overijse, in samenwerking met de Vlaamse Landmaatschappij en de gemeente Hoeilaart, een landinrichtingsproject rond de IJsevallei. 
lees meer

Openbaar onderzoek aanleg lospiste Fluxys
Fluxys heeft een aanvraag tot omgevingsvergunning ingediend bij de gemeente voor de aanleg van een lospiste.
lees meer

Agenda gemeenteraad 15 september 2020
De zitting van de gemeenteraad van 15 september 2020 wordt via videoconferentie georganiseerd en er wordt online gestemd. Burgers en pers kunnen de zitting van de gemeenteraad eveneens bijwonen indien gewenst. Dit kan op twee manieren:Via de aanbevolen digitale manier: volg de zitting via Zoom.In A.C. De Vuurmolen, mits het respecteren van de richtlijnen rond voldoende afstand houden.Indien je de zitting van de gemeenteraad wilt bijwonen, laat het dan vóór maandag 14 september (17 u) weten via info@overijse.be.Nadien wordt de nodige praktische informatie bezorgd aan de geïnteresseerden.Het zittingsverslag (audio-opname) wordt achteraf op de website van de gemeente gepubliceerd.De agenda vind je hier.
lees meer

Gratis Proeflessen BKO.KUNSTSCHOOL
--
Creatieve kriebels maar een beetje drempelvrees? Kom kennismaken, via een proefles met de atelierwerking van onze kunstacademie. Kinderen en jongeren worden ondergedompeld, in een wereld van kleur, fantaseren in verf, klei en inkt. Toveren met potloden en wasco's. Bouwen aan 3D werken. Tekenen, schilderen, fotografie, toegepaste grafiek, keramiek en oriëntatie beeldende kunsten zijn de ...
lees meer
 
Gratis themales reanimeren en defibrilleren (3 uur)
--
Inhoud en nut van de AED-opleidingOm mensen met een hartstilstand echt te kunnen redden en dus hartveilig te zijn, moeten omstaanders snel en juist kunnen reageren. Direct reanimeren met een AED-toestel verdubbelt de overlevingskansen van een slachtoffer.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven