> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

'De Overijsenaar' in 't nieuw

vrijdag 27 oktober 2017

Opgelet: éénrichting Korenarenstraat door werken Brusselsesteenweg
Naar aanleiding van de werken aan de Brusselsesteenweg wordt vanaf vanavond (31/10) eenrichtingsverkeer ingesteld in de Korenarenstraat. Je zal enkel nog de Korenarenstraat kunnen inrijden van op de Brusselsesteenweg, richting Clement Vanophemstraat, niet meer omgekeerd! Je kan wel nog in de C.Vanophemstraat richting het Sint-Annakruispunt rijden. De politie drong hierop aan om verdere onveilige situaties in de Korenarenstraat te vermijden. De éénrichting zal ingesteld blijven tot de werken voorbij zijn.
lees meer

'De Overijsenaar' in een nieuw jasje
Ons gemeentelijk infomagazine kreeg een uitgebreide make-over. Eind deze week valt hij bij alle Overijsenaren in de bus, en je kan hem ook hier online lezen. 
lees meer

Boetes aan proefopstelling Speelberg
In de week van 20 november zal de politie regelmatige controles uitvoeren tussen 7 en 9 uur aan de proefopstelling Speelberg met behulp van een ANPR-camera. 
lees meer

De nieuwe informatiegids is aangekomen
De nieuwe infogids zou normaal gezien bij elke inwoner geleverd moeten zijn. Heb jij geen exemplaar ontvangen? Laat het ons weten!
lees meer

Waarom we 2 oren hebben en slechts 1 mond
Op 8 november geeft Frederik Imbo een lezing over goede (en slechte) communicatie.
lees meer

Ga mee op stap tijdens de Ouderenweek!
Van 20 tot 24 november staat er weer heel wat op het programma.
lees meer

Vacatures: nieuwe collega's gezocht!
De gemeente Overijse is op zoek naar een omgevingsdeskundige, een technich medewerker gebouwbeheer en een deskundige burgerzaken. Stel je kandidaat voor 29 december!
lees meer

De Smurfen en het verloren dorp
--
Smurfin heeft de indruk dat iedereen in het dorp een functie heeft – Grote Smurf leidt, Bakkersmurf bakt, zelfs Moppersmurf die moppert – behalve zij. Wat zou het enige meisje in het dorp moeten doen? Op zoek gaan naar haar eigen doel, natuurlijk! Als ze toevallig de weg van een mysterieus wezen kruist, volgt ze het in het Verboden Bos. Vergezeld door haar broers Brilsmurf, Potige Smurf en ...
lees meer
 
Cargo
--
In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme schuldenberg. Na het ongeval van Leon komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Francis wordt verscheurd tussen de keuze ...
lees meer
 
Inspiratiedag Koekeloere - Bierproeverij
--
Onder deskundige leiding van de bierbrouwers van de Vryheytscamme leren we hoe we diverse biersoorten kunnen degusteren. Blond, donker, Trippel, Amber, ... Na deze workshop hebben de bieren geen geheimen meer voor jou!
lees meer
 
Belevingsdiner 5 jaar Dru!f
--
Zinnenprikkelend, lekker en uniek. Bezoekerscentrum Dru!f viert haar vijfjarig bestaan met een belevingsdiner.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven