> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

In het oog, in het hart

Vrijdag 9 februari 2018

Ik zie u zitten!
In maart vraagt de campagne 'Ik zie u zitten' aandacht voor het taboe dat nog steeds rond psychische kwetbaarsheid hangt. Op 1 maart trapt de actie af met een intieme show van Guy Swinnen. 
lees meer

Druivenfeesten 2018
Doet deze winterprik je nog meer verlangen naar zon en feest? Droom dan al een beetje van de Druivenfeesten 2018 en graveer de data in je agenda!
lees meer

Vrouwenverwenavond
Op vrijdag 9 maart, de dag na de Internationale Vrouwendag, kan je komen genieten van een paar heerlijk ontspannende workshops tijdens de gezellige jaarlijkse Vrouwenverwenavond. 
lees meer

Onthaalambassadeurs gezocht!
We zijn op zoek naar nieuwe toeristische gidsen en onthaalambassadeurs die bezoekers de mooiste kantjes van ons dorp willen tonen.
lees meer

Participatietraject RUP Maleizen
De gemeente Overijse is bezig met de verdere uitwerking van het ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP)voor het centrum van Maleizen. We willen graag zoveel mogelijk meningen verzamelen hierover.
lees meer

BKO Binnenstebuiten
--
Aan deze tentoonstelling werkten alle leerlingen van jong tot oud mee. Iedereen ging aan de slag met raadselachtige en bevreemdende foto's van de Amerikaanse fotograaf Saul Leiter. Boeiende interpretaties met verrassende en ontroerende verbanden als resultaat. 
lees meer
 
Tombeek creatief
--
Vzw De Vlucht organiseert twee workshops Schilderen, tekenen en boetseren. Marianne Staels leert je experimenteren met waterverf, acryl, potlood, kleurpotlood, wasco, pastel,houtskool en klei. Ervaring is niet nodig!
lees meer
 
Valentijnsfeest 2018
--
Op 20 en 22 februari zijn alle 55-plussers uit Overijse om 14 uur welkom in CC Den Blank voor een gratis feest met optredens van de Real Time Band, Torsten en Garry Hagger. Alle bezoekers krijgen ook koffie, taart… en een roos natuurlijk.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven