> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Ben jij trots op onze streek?

Stem op Druiventro(t)s en win een prijs
Vandaag is de laatste dag om te stemmen op Druiventro(t)s voor de Toerisme Award van Vlaams-Brabant. De genomineerden voor deze prijzen zijn projecten die het toerisme in onze provincie promoten.  In de categorie 'publieksprijs' is Druiventro(t)s genomineerd.
lees meer

Veiligheidsmonitor Politie Druivenstreek
De veiligheidsmonitor is een initiatief van FOD Binnenlandse Zaken in samenwerking met de politie en lokale besturen. Deze monitor  is een bevolkingsbevraging over verschillende veiligheidsthema's. Deelnemers voor deze grootschalige bevraging worden willekeurig geselecteerd en zullen midden maart 2018 een vragenlijst ontvangen.
lees meer

Kussengevecht!
Kom op zaterdag 24 maart naar het megakussengevecht en klop al je frustraties en emoties weg!
lees meer

Rode Kruis zoekt brugfiguren
De Rode Kruisafdelingen Overijse en Hoeilaart stapten mee in het project rond Brugfiguren van het Huis van het Kind Druivenstreek en zijn op zoek naar vrijwilligers. Brugfiguren zijn vrijwilligers die kinderen uit de kleuter- en lagere school begeleiden die het in de klas moeilijk hebben.
lees meer

Jouw mening over de Welzijnsraad
Met welke welzijnsthema's zou deze adviesraad vooral moeten bezig zijn? Op welke manier moet deze raad dat doen? Laat je mening horen!
lees meer

Steek je handen uit de mouwen en word Mooimaker!
Niemand woont graag in een vuile straat of loopt graag door een park vol afval. Help jij een handje mee op zaterdag 17 maart?
lees meer

Retrobeurs
--
De volledige Kringwinkel wordt omgetoverd tot een vintage en retrowinkel. Kom snuisteren en scoor een paar mooie retrospulletjes of -kledij.
lees meer
 
Spoedcursus thuiscomposteren
--
Op zaterdag voormiddag 10 maart biedt de gemeente Overijse in samenwerking met de intercommunale Interrand je een gratis spoedcursus thuiscomposteren aan. Deze zal plaatsvinden in en om vrijetijdscentrum Kamp Kwadraat, Nijvelsebaan 190 , Overijse. Onder begeleiding van lesgever Jan Godemont, leer je aan de hand van verschillende tuinbeelden, de belangrijkste aandachtspunten om groenafval ...
lees meer
 
Gratis themales reanimeren en defibrilleren (3 uur)
--
Inhoud en nut van de AED-opleidingOm mensen met een hartstilstand echt te kunnen redden en dus hartveilig te zijn, moeten omstaanders snel en juist kunnen reageren. Direct reanimeren met een AED-toestel verdubbelt de overlevingskansen van een slachtoffer.
lees meer
 
Paaskamp Natuur & Avontuur voor kinderen
--
Word je graag uitgedaagd voor een SPEELSE buitenBELEVING? Kampen bouwen, in bomen klimmen, schapen ontmoeten, schilderen met modder,... Bij ons kan het allemaal! Kinderen van 3 tot 12 jaar krijgen de kans zichzelf samen met hun talenten te ontmoeten met de natuur als vaste speelkameraad. Zin in zo'n avontuur tijdens de paasvakantie? Klik gerust verder op de links voor meer info, wij beloven ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven