> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Vanavond is het koopavond!

Koopavond en start Kunst in Winkels actie
Deze avond organiseert de gemeente een Koopavond in het centrum. Winkels rond de Stationsstraat houden de deuren open tot 21 uur. Op hetzelfde moment start ook KIWI.
lees meer

Kussengevecht!
Kom op maandag 26 maart naar het megakussengevecht tijdens Uitlaat op Kamp Kwadraat en klop al je examen-frustraties en emoties weg. 
lees meer

Brandweervrijwilligers gezocht
Hulpverleningszone Oost is op zoek naar versterking voor de brandweerposten Aarschot, Diest, Haacht, Landen, Overijse, Scherpenheuvel-Zichem en Tienen.  
lees meer

Informatieavond proefopstelling wegversmallingen
Vanaf woensdag 18 april wordt een proefopstelling met wegversmallingen ingevoerd in de Bergstraat (deel tussen de Leemveldstraat en de Reutenbeek), de Rameistraat en de Poelweg.
lees meer

Stem op Druiventro(t)s en win een prijs
Vandaag is de laatste dag om te stemmen op Druiventro(t)s voor de Toerisme Award van Vlaams-Brabant. De genomineerden voor deze prijzen zijn projecten die het toerisme in onze provincie promoten.  In de categorie 'publieksprijs' is Druiventro(t)s genomineerd.
lees meer

De gemeente Overijse wil Fairtrade gemeente worden!
Help ons zo mee naar de titel van Fairtrade Gemeente via www.fairtradegemeenten.be/overijse!
lees meer

R-Bruikdag
--
Een actiedag vol inspiratie! Stop het vergaren van rommel of de zoveelste rit naar het containterpark. Deel, ruil, herstel of herwerk! R-bruik is een actiedag vol inspiratie. Geef je eigendommen een waardig 2e leven, en geniet van dit programma! Met onder andere: Juwelen maken met fietsbanden Beter, anders, minder Tweedehandsbeurs lente/zomer Maak zelf ecologische wasproducten Repaircafé ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven