> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Fijne paasdagen!

Bereikbaarheid Kamp Kwadraat tijdens paasvakantie
Gaan jouw kinderen tijdens de paasvakantie ook naar Kamp Kwadraat? Denk dan zeker aan de wegenwerken op de Nijvelsebaan. Door de aanleg van een fietsstrook is Kamp Kwadraat momenteel enkel bereikbaar via Terlanen. We raden aan om eerst door te rijden tot aan het rondpunt met de grote boom, daar te draaien en dan je kinderen af te zetten aan de Zoen & Zoef-zone. Daar wacht een begeleider hen op tussen 8u30 en 9u.
lees meer

Verkeersorganisatie Brabantse Pijl 17 april
Op woensdag 17 april doorkruist de voorjaarsklassieker De Brabantse Pijl opnieuw de straten van Overijse. Een overzicht van de aangepaste verkeersorganisatie vind je hier. Een overzicht van de omleidingen van De Lijn vind je hier. Vragen over de bereikbaarheid van De Vuurmolen? Lees dan zeker verder.
lees meer

Vacature: nieuwe collega's gezocht!
Wij zijn op zoek naar een Kinderbegeleid(st)er voor het team van Kamp Kwadraat en naar een administratief medewerker financiƫle dienst voor het OCMW. De Brandweer is op zoek naar vrijwillige brandweermannen. En 3WPlus zoekt een Coƶrdinator voor hun werkplaats op Solheide.
lees meer

Buitenspeeldag
--
Op de eerste woensdag na de Paasvakantie is het weer zo ver. Dan is er op alle tv-zenders voor kinderen enkel een zwart scherm te zien en is het buiten spelen geblazen! Op Kamp Kwadraat kan iedereen zich komen uitleven in de zandbak, op springkasten, op het sportveld, in de boomhut... Waag je aan een parcours met grote spelen van vroeger en nu en ga naar huis met een leuke verrassing. Breng je ...
lees meer
 
Erfgoeddag Kiezen voor iemand
--
Op zondag 22 april is het weer Erfgoeddag. Die staat dit keer in het teken van 'Kiezen', en in Overijse wordt dat 'kiezen voor iemand'. De expo 'Vrijen en trouwen door de eeuwen heen' in Bezoekerscentrum Dru!f legt de geschiedenis van het lokale liefdesleven bloot.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven