> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Wij zoeken nieuwe collega's

Nieuw elektrisch gemeentevoertuig
Er rijdt een nieuwe gemeentelijke elektrische wagen rond in Overijse. We willen dit voertuig in eerste instantie inzetten voor diensttrajecten door het gemeentelijk personeel. Voor korte trajecten door de gemeentelijke medewerkers bieden we op deze manier een alternatief voor andere brandstoffen zoals benzine en diesel. 
lees meer

Reservatie tennisterrein
Door de werken aan de zuidflank zijn de tennisterreinen momenteel niet beschikbaar. Voorlopig kan je tot eind mei geen tennisterrein reserveren. Van zodra de tennisterreinen opnieuw open zijn voor gebruik, houden we je op de hoogte. Voor meer informatie kun je terecht bij onze sportdienst.
lees meer

Hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte?
Kan je wat hulp gebruiken bij het invullen van je belastingaangifte? Op maandag 20 mei, woensdag 22 mei, woensdag 29 mei en dinsdag 4 juni staan experten van de FOD Financiën klaar om je te helpen. 
lees meer

Nieuw stratenplan Overijse
Een van deze dagen ligt het nieuwe stratenplan van onze gemeente in alle brievenbussen van Overijse. Het plan werd opgemaakt en verdeeld door Gentle nv. Wens je graag nog een exemplaar? Bij de folderrekken in AC De Vuurmolen liggen er. Of ga langs bij de infobalie in CC Den Blank.
lees meer

Breng je pesticiden binnen in ruil voor een voegenborstel
Van zaterdag 21 april 2018 tot en met zaterdag 28 april krijg je in het kader van de campagne 'Zonder is gezonder' van de Vlaamse Milieumaatschappij in ruil voor je pesticiden een voegenborstel. Breng je (restjes) pesticiden binnen in het recyclagepark en ga vanaf dit jaar je tuin, terras of oprit te lijf met gezonde en goedwerkende alternatieven!
lees meer

Familiepicknick met Zand (3+)
--
Zandkastelen bouwen … en stukmaken. Alles weten en toch verwonderd zijn. Zo hard boekje lezen dat het stoort! Ik trek een lijn in het zand, en ga er vlot over. Kom gezellig in de zandbak zitten voor deze muzikale familievoorstelling over grenzen, en ze verleggen. Tijdens de familiepicknick. Een zonnige dag op het strand. Wat doe je? Zandkastelen bouwen of boekjes lezen? Wat als dat bouwen je ...
lees meer
 
Joenk er op!
--
JH De Pit doet mee met het initiatief 'Lokale Helden' van Poppunt. We organiseren een 1-dags festival 'Joenk er op!' op de parking naast het JH. Dit gezellige mini-festival is bedoeld om de jeugd uit hun (repetitie)kot te lokken en hun muziek te laten horen aan een groter publiek. In de namiddag is er een Free-Podium en daarna enkele optredens van lokale bands en de winnaar van het DJ-contest ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven