Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.
Nieuwsbrief
september 2020

Druivenfeesten: Overijse klinkt!

Druivenfeesten: Overijse klinkt!
Van vrijdag 24 tot en met woensdag 29 augustus 2018 is Overijse weer in de ban van de Druivenfeesten, met dit jaar als thema 'Overijse klinkt'. Omdat er tijdens de feesten veel muziek in de straten klinkt, maar ook omdat we met een glaasje klinken op de druivenoogst. Het volledige programma met alle activiteiten volgt nog. Hou de website in de gaten.
lees meer

De Vuurmolen maandag 30 april open
Het gemeentelijk Administratief Centrum De Vuurmolen is maandag 30 april 2018 gewoon open zoals op elke maandag. Ja kan maandag dus van 8 u tot 12 u en van 17.30 u tot 19.30 u gewoon terecht in het gemeentehuis.
lees meer

Werken op het Eeuwfeestplein verlengd
De werken aan het wegdek ter hoogte van het Eeuwfeestplein duren langer dan voorzien. Hierdoor zal dit weekend het Stationsplein nog niet bereikbaar zijn via de Fr. Verbeekstraat of de Heuvelstraat. In de loop van maandagochtend zal het verkeer opnieuw kunnen doorrijden aan het Eeuwfeestplein.
lees meer

Druivenstoet
Wil je club of vereniging in de spotlights staan tijdens de Druivenfeesten? Loop dan op zondag 26 augustus mee in de Druivenstoet. De jaarlijkse optocht trekt heel wat volk naar de S-bocht.
lees meer

Hoera, De Overijsenaar is weer daar!
Deze week lag De Overijsenaar weer in de bussen. Liever een online versie? Die vind je hier. Veel leesplezier! 
lees meer

Rode Duivels op megascherm
Het wordt een duivels hete zomer. Je kan alle wedstrijden van de Rode Duivels tijdens het WK voetbal op verschillende plaatsen in Overijse op groot scherm volgen. Meer info over de locaties vind je bij de evenementen op www.overijse.be. Wil jouw vereniging zelf ook matchen op groot scherm uitzenden, hou dan zeker rekening met de richtlijnen en de verplichtingen van de VRT.
lees meer

Lessenreeks circomotoriek voor kleuters
Wist je dat samen spelen met je kleuter wonderen doet voor zijn/haar ontwikkeling? En het plezier dat je er zelf uithaalt is bovendien onbetaalbaar! Tijdens een vierdelige lessenreeks circomotoriek op zondag in vrijetijdscentrum Kamp Kwadraat ontdekken jullie samen verschillende acrobatie-oefeningen en uitdagend circusmateriaal. Schrijf jezelf en je kleuter snel in, want de eerste les is zondag 5 mei!
lees meer

Het leven is een cabaret
--
Wat is het heerlijk om te schitteren op een podium, je publiek te verleiden en het beste van jezelf te tonen! Ekseeko glimmert en glamourt in een cabaretvoorstelling vol dans, muziek en humor. Met toeters en bellen en de livemuziek van de Overijse Concert Band!
lees meer
 
Lenteconcert
--
Lenteconcert door de leerlingen uit de strijkersklas van APKO. Een organisatie van APKO en CC Den Blank in het kader van cultuur-in-je-buurt.
lees meer
 
Gekruid eropuit! - Een gekruide ochtendwandeling met tal van extraatjes
--
Op zondag 13 mei kan je in Tombeek (focusgemeente Cultuur in je buurt 2018) terecht voor een gekruide ochtendwandeling. om 9.00 uur spreken we af aan den 38 om in open lucht te ontbijten. Gesterkt door de koffie en al het lekkers trekken we eropuit. We wandelen door de velden naar Kamp Kwadraat en ontdekken onderweg alle kruiden die in de berm groeien. Weet je wat je kan doen met brandnetel, ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven