> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Loop mee met het GITO

Haast je!
Haast je! Als jij nog in aanmerking wil komen om je HR-talenten aan te wenden om het personeel van de gemeente Overijse gelukkig te maken, dan kan dat nog... Solliciteer voor 6 mei en word ons nieuw diensthoofd Personeel. Wij rollen alvast de rode loper uit!
lees meer

Asfalteringswerken Waversesteenweg van 14 tot 17 mei
De Waversesteenweg (N4) in Overijse krijgt een nieuwe asfalteringslaag tussen 14 en 17 mei. De werken worden uitgevoerd tussen het kruispunt met de Nijvelsebaan (N218) en de grens met het Waals gewest. Lees meer over de werken op www.wegenenverkeer.be/overijse.
lees meer

Hoe staat het met de aanlegging van de fietsvoorziening Overijse-Terlanen?
Hoe is het gesteld met de aanlegging van de fietsvoorziening van Overijse naar Terlanen? Lees verder voor een overzicht van de werken en een stand van zaken.
lees meer

Enquêteurs Statbel op pad in Maleizen
Kreeg jij een brief van Statbel? Dan ben je geselecteerd om mee te werken aan een enquête waarmee dit Belgische statistiekbureau de werksituatie in België in kaart wil brengen. Maar om betrouwbare resultaten te verkrijgen, dienen er voldoende huishoudens aan het onderzoek mee te werken. Daarom moedigen we je zeker aan om aan de enquête deel te nemen, indien je een brief ontvangen hebt.
lees meer

Ondernemersevenement op 13 juni in Hoeilaart
Naar jaarlijkse gewoonte nodigden Overijse, Hoeilaart, Tervuren en Huldenberg alle ondernemers, zelfstandigen en ambachtslieden van de Druivenstreek uit op een netwerkmoment. Dit keer vindt het evenement plaats op donderdag 13 juni in het GC Felix Sohie in Hoeilaart.
lees meer

GITO Run!
--
Het GITO organiseert zijn eerste GITO Run! We stippelden een mooi parcours van 6 km en 12 km uit in de prachtige omgeving van de school. Iedereen is welkom! Inschrijven kan via volgende link: https://goo.gl/forms/GdetX7I9UlGLxF053 Spring nadien ook zeker even binnen op onze openschooldag van 15 u tot 19 u. ;-)
lees meer
 
Bloemenmarkt
--
Op zondag 13 mei wordt de Markthal op het Stationsplein in Overijse omgetoverd tot een kleurrijke bloemenmarkt.
lees meer
 
Infoavond herbruikbare luiers
--
Wil je kennismaken met de voor- en nadelen van herbruikbare luiers, kom naar de infoavond. Baby's hebben dagelijks gemiddeld vijf luiers nodig. Gemiddeld heeft een baby 4250 luiers nodig over de hele periode. Naast het feit dat dit veel geld kost, zorgt dit ook voor gigantisch veel afval. Herbruikbare luiers zijn hiervoor een prima alternatief, dat bovendien ook beter is voor de billetjes van ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven