> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Verlenging proefopstelling Speelberg

Nieuwe proefopstelling Speelberg met aanpassingen gestart
Op maandag 2 juli ging de nieuwe proefopstelling aan de Speelberg van start. De aanpassingen die aan de oorspronkelijke testsituatie gedaan zijn, zijn het gevolg van een bevraging aan de bevolking en data-analyses van het verkeer. In oktober zal iedereen opnieuw zijn mening kunnen geven over de nieuwe verkeerssituatie.
lees meer

Gezocht: monitoren voor het IBO
Ben je creatief en werk je graag met kinderen? Het Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) is op zoek naar monitoren voor tijdens de krokusvakantie (24-28 februari).
lees meer

Asfalteringswerken Waversesteenweg van 14 tot 17 mei
De Waversesteenweg (N4) in Overijse krijgt een nieuwe asfalteringslaag tussen 14 en 17 mei. De werken worden uitgevoerd tussen het kruispunt met de Nijvelsebaan (N218) en de grens met het Waals gewest. Lees meer over de werken op www.wegenenverkeer.be/overijse.
lees meer

Dirk Brankaer gehuldigd als ereburgemeester van Overijse
Bijna een jaar nadat voormalig burgemeester van Overijse Dirk Brankaer de lokale politiek vaarwel zei, werd hij op 1 maart 2018 door de Vlaamse Regering benoemd tot ereburgemeester van Overijse.
lees meer

Circus Ronaldo: Swing
Alarm: jeugdsentiment! Wie ging als kind niet graag naar het circus kijken? Schenk je kinderen of kleinkinderen diezelfde ervaring en geniet van circus Ronaldo!
lees meer

Bloemenmarkt
--
Op zondag 13 mei wordt de Markthal op het Stationsplein in Overijse omgetoverd tot een kleurrijke bloemenmarkt.
lees meer
 
Gekruid eropuit! - Een gekruide ochtendwandeling met tal van extraatjes
--
Op zondag 13 mei kan je in Tombeek (focusgemeente Cultuur in je buurt 2018) terecht voor een gekruide ochtendwandeling. om 9.00 uur spreken we af aan den 38 om in open lucht te ontbijten. Gesterkt door de koffie en al het lekkers trekken we eropuit. We wandelen door de velden naar Kamp Kwadraat en ontdekken onderweg alle kruiden die in de berm groeien. Weet je wat je kan doen met brandnetel, ...
lees meer
 
Week van de opvoeding: infoavond 'Een puber in huis'
--
Nathalie Heurckmans schetst wat puberteit is, welke gedragingen we hierin kunnen verwachten als ouder en hoe je hiermee kan omgaan.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven