> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Nog 7 nachten slapen...

Kick-off Druivenfeesten 2018 op 22 juni
Op vrijdagavond 22 juni 2018 is het zover. Het volledige programma van de Druivenfeesten wordt te grabbel gegooid! Bovendien kom je die avond ook een fenomenale primeur te weten... Volg ons op facebook en lees meer op www.druivenfeesten.be.
lees meer

Les Truttes komen naar de Druivenfeesten
PLEZIER! HUMOR! MUZIKALE HOOGSTANDJES! ROCK&ROLL! Dames ende heren, wij lichten al een tipje van de sluier van het programma Druivenfeesten 2018 en presenteren u met veel enthousiasme: LES TRUTTES met hun nieuwe show The People's party!
lees meer

Gezocht: concessiehouder frituur Markthal
De gemeente Overijse zoekt opnieuw een concessiehouder voor de frituurruimte in de Markthal aan het Stationsplein. Lees hier meer over de voorwaarden en dien je kandidatuur in.
lees meer

Plukteam Kamp Kwadraat
--
Ook dit jaar kan het plukteam van Kamp Kwadraat naarstig aan de slag in de hoogstamboormgaard. Van juni tot en met oktober valt er regelmatig heel wat lekkers te plukken en te rapen in de buitenruimte van Kamp Kwadraat. Gedurende de maanden mei en juni kan je je aanmelden als kandidaat-plukker. Schijf je gratis en vrijblijvend in en we informeren je over de volgende stappen. Volwassenen
lees meer
 
GC de Bosuil wordt des Duivels!
--
WK 2018 op groot scherm! GC de Bosuil wordt des Duivels! Net als tijdens het EK 2016 zal je de matchen van het WK 2018 kunnen volgen op groot scherm in je favoriete gemeenschapscentrum GC de Bosuil! Zin om je aan een pronostiek te wagen? Dat kan, ten voordele van de Sportvrienden Overijse. De toegang is gratis. Volgende wedstrijd: Vrijdag 6 juli 2018 om 20.00 uur: Belgiƫ-Braziliƫ.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven