> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Duizend klanken: Radio DFO

Duizend klanken: Radio DFO
In aanloop naar de Druivenfeesten laten we elke maandag onze wedstrijd 'Duizend klanken: Radio DFO' weerklinken op onze Facebook- en Instagrampagina. Maar om meer mensen de kans te geven mee te doen, posten we vanaf nu de foto van de plek waar onze radio die dag verstopt staat pas om 20.00 uur. 
lees meer

Doe mee aan de tekenwedstrijd voor Kids Royal
Laat je tekentalent samen met je kinderen de vrije loop en geef onze gemeente een geheel eigen invulling met deze tekenwedstrijd voor Kids Royal! Wees gerust: buiten de lijntjes mag ook want Overijse wil geen saaie gemeente zijn.  
lees meer

Figuranten gezocht
Tijdens de zomermaanden neemt de provincie Vlaams-Brabant in samenwerking met de dienst toerisme een toeristisch promofilmpje op in Overijse. Via taferelen op verschillende locaties, krijgt de kijker een proevertje van wat er allemaal te beleven valt in ons dorp en wordt Overijse toeristisch verder op de kaart gezet. 
lees meer

Vlaamse subsidies voor atletiekpark Den Heurk
De Vlaamse Regering heeft beslist om de renovatie van de verouderde atletiekpiste Den Heurk in Overijse met subsidies te ondersteunen. 
lees meer

Huis van het Kind Druivenstreek lanceert Luierbank
Vanaf nu kunnen ouders hun overschot aan luiers inleveren op vijf inzamelpunten binnen onze gemeente. Huis van het Kind Druivenstreek bezorgt ze vervolgens aan jonge ouders die het financieel moeilijk hebben. De verdeling van de verzamelde luiers gebeurt via Voedselhulp. Alle merken en maten zijn welkom, uiteraard in goede staat en liefst verpakt.
lees meer

Langer dan drie maanden in het buitenland?
Ben je langer dan 3 maanden afwezig? Meld dit dan bij de dienst burgerzaken.Indien je voor je werk of je studies voor minstens 3 maanden in het buitenland verblijft, breng dan een attest van je werkgever of onderwijsinstelling mee.
lees meer

Terlaangenaam BBQ
--
In het kader van de Zomerkermis organiseert Terlaangenaam hun derde grote BBQ. Wie er vorige keren bij was weet dat dit een niet te missen event is! Schrap maar alles in je agenda wat je op 14 juli voorzien had en zie dat je er bij bent! Programma : 15.00 Kinderanimatie met taart en gebak (KVLV) 18.00 Wielerwedstrijd "De Sportman" 19.00 BBQ* 21.00 Coverband "Juicy Jane" 23.00 Fuif met DJ ...
lees meer
 
Eerste knipwandeling Duisburg
--
De knip van de eerste druiventros is een jarenlange traditie in de druivenstreek. Tijdens deze wandeling ontdek je de geschiedenis en de traditie van de druiventeelt. Op het einde mag je dan ook proeven van een heerlijke druif en een glaasje druivengenot. Druivenambassadeurs Gert en Mieke houden je gezelschap! ? 15/7 van 14u tot 16u30 • vertrek bij Michel Dekerk, Roelandsheide 6 Duisburg • ...
lees meer
 
Kamp Relax²
--
Op zondagnamiddag tussen 14u00 en 17u00 is er opnieuw een heus volksfeest voor grootouders en kleinkinderen. Dit jaar wordt Kamp Relax² een heus Spaans feest. Denk aan Sangria, Paëlla, Flamenco, ...Ook de klassiekers zoals springkasteel, paard en kar en muziek komen zeker aan bod.Het initiatief komt tot stand met steun van de Seniorenraad Overijse.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven