> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Wedstrijdalarm: Duizend klanken

Duizend klanken: Radio DFO
In aanloop naar de Druivenfeesten laten we elke maandag onze wedstrijd 'Duizend klanken: Radio DFO' weerklinken op onze Facebook- en Instagrampagina. Maar om meer mensen de kans te geven mee te doen, posten we vanaf nu de foto van de plek waar onze radio die dag verstopt staat pas om 20.00 uur. 
lees meer

Verkoop brandweermateriaal
Wilde jij ook altijd al een beetje 'bij de brandweer' zijn? Hulpverleningszone Oost verkoopt verschillende voertuigen en materieel: doe je bod voor 21 juli.
lees meer

Hou de ziekte van Newcastle uit je pluimveehok
Ben jij hobbypluimveehouder? Hou de ziekte van Newcastle dan zeker uit je pluimveehok! 
lees meer

Vlaamse overheid subsidieert fietsprojecten van bedrijven
Het Pendelfonds, een initiatief van de Vlaamse overheid voor duurzaam woon-werkverkeer, subsidieert fietsprojecten van bedrijven. Zo ondersteunt het fonds onder andere de aankoop van gewone fietsen, plooifietsen en speed pedelecs. Ben je als bedrijf hierin geïnteresseerd, dan vind je alle info hier. Je dient je aanvraag in te dienen voor 10 augustus 2018.  
lees meer

JAARLIJKSE MOSSELKERMIS
--
Reeds meer dan 70 jaar ! 1.500 kg van de lekkerste mosselen en 300 steaks op twee dagen ! En dit in een echte Vlaamse Kermis sfeer !!!
lees meer
 
Voorleesuurtje in de bib!
--
Elke laatste woensdagnamiddag lezen we voor in de bib. Want voorlezen is leuk, leerrijk en gezellig! Alle kindjes vanaf 2.5 jaar zijn welkom in onze jeugdbib. Ook ouders, grootouders, broers en zussen mogen natuurlijk komen meeluisteren!
lees meer
 
Davidsfonds zomerzoektocht
--
De leukste zoektocht van Vlaanderen landt deze zomer tussen de serres van de Druivenstreek. De zoektocht brengt je naar culturele, historische en toeristische hoogtepunten. Startpakket te koop bij dienst toerisme. Bij je deelnemerspakket krijg je een gloednieuwe streekgids waarin bekende inwoners je meenemen naar hun favoriete plekken.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven