> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Laat jij je radiostem samen met ons weerklinken tijdens de Druivenfeesten?

Laat jij je radiostem samen met ons weerklinken?
Laat jij je radiostem samen met ons weerklinken tijdens de Druivenfeesten? Op dinsdag 7 augustus om 19.30 u organiseren we een open vergadering over Radio Druivenfeesten!
lees meer

Proefopstelling Witherendreef
Op maandag 20 augustus 2018 start een proefopstelling in de Witherendreef. Deze proefopstelling moet bijdragen tot veiliger verkeer in de schoolomgeving, een vermindering van het sluipverkeer en meer ruimte voor fietsers en zal duren tot het begin van de herfstvakantie.
lees meer

Ben jij de geknipte persoon om Druivenambassadeur te worden?
Heb jij de pit om de nieuwe Druivenambassadeur te worden? 
lees meer

Duizend klanken: Radio DFO
In aanloop naar de Druivenfeesten laten we elke maandag onze wedstrijd 'Duizend klanken: Radio DFO' weerklinken op onze Facebook- en Instagrampagina. Maar om meer mensen de kans te geven mee te doen, posten we vanaf nu de foto van de plek waar onze radio die dag verstopt staat pas om 20.00 uur. 
lees meer

Nog een maandje zwempret in de wildwaterbaan
Alle waterratten opgelet, want over exact een maand gaat de wildwaterbaan van het Begijntjesbad toe! 
lees meer

Haal de Druivenfeesten alvast in huis
Klinkt het naderen van de Druivenfeesten altijd als muziek in je oren? Haal de feestvreugde dan alvast in huis met een affiche van de Druivenfeesten van dit jaar! 
lees meer

Geen zitdag pensioenen in december
Deze maand is er uitzonderlijk geen zitdag van pensioenen voor zelfstandigen. De volgende zitdag vindt plaats op donderdag 10 januari 2019.
lees meer

Bloedinzameling Overijse
--
Overal in Vlaanderen zamelt Rode Kruis-Vlaanderen bloed in. Niet alleen voor heel veel zieke mensen is dit van levensbelang. Ook na verkeersongevallen, bij operaties of na bevallingen is er vaak heel wat bloed nodig om levens te redden. Daarom is het belangrijk dat er altijd voldoende bloed in voorraad is. Ook onze afdeling helpt. Je kan bij ons bloed geven. Kom jij ook langs?
lees meer
 
Omloop van de Druivenstreek
--
Een unieke wandeling in het Vlaams-Brabantse heuvelland langs rustige veldwegen, holle paden, golvende landschappen, mooie vergezichten en bosrijke gebieden. Afstanden : 4,7,12,18,24,30 km
lees meer
 
Uitlaat - Nachtbraak!
--
Op maandag 13 augustus om 13.00 uur worden alle jongeren van het 1ste, 2e en 3e middelbaar (geboortejaar 2005 – 2004 -2003) uitgenodigd om de nacht door te brengen in vrijetijdscentrum Kamp Kwadraat tijdens de derde editie van Nachtbraak. Het einde van de vakantie is in zicht en dus is er niks leuker dan nog eens de nacht in te duiken op ons gigantisch terrein. We zetten onze tentjes op, ...
lees meer
 
Zie ze vliegen!
--
Na de geslaagde vlinderinventarisatie in juli, waarbij een grote populatie van de zeldzame Iepenpage werd ontdekt, gaan we nu op zoek naar de latere vlindersoorten zoals de Sleedoornpage. Ondanks het feit dat we zeker weten dat deze zeldzaamheid zich in ons vlinderbos voortplant, wordt het een hele uitdaging om dit prachtige vlindertje ook daadwerkelijk te zien te krijgen. Een andere ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven