> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Maatregelen aanhoudende droogte blijven voorlopig gelden

Maatregelen aanhoudende droogte blijven voorlopig gelden
Ondanks de regenbuien blijven de maatregelen tegen de aanhoudende droogte voorlopig gelden.
lees meer

Sluit de vakantie samen met je (klein)kind op een feestelijke manier af!
Toch leuk als je (klein)kind nergens moet aanschuiven, niet? Doe samen met hem/haar mee aan onze tekenwedstrijd voor Kids Royal en je wens gaat misschien in vervulling!
lees meer

Word een luisterend oor
Awel zoekt luistervrijwilligers! Meer dan 70% van de jongeren vindt hulp bij deze Nederlandstalige hulplijn voor kinderen en jongeren in België. Maar de lijnen zijn zo drukbezocht, dat nog heel wat kinderen en jongeren met hun verhaal blijven zitten.
lees meer

Wie zoekt, die wint!
Deze week vind je in de gratis regiogids Rondom onze woordzoeker in het thema van de Druivenfeesten. De opdracht die erbij hoort, is simpel: zoek alle woorden in het raster, maak de oplossing met de overgebleven letters en stuur deze samen met je contactgegevens naar mensensamenleving@overijse.be voor woensdag 22 augustus 2018! 
lees meer

Betaal voortaan met kaart zonder extra kosten
Vanaf 9 augustus 2018 mogen handelaars geen extra kosten meer aanrekenen voor elektronische betalingen met de bankkaart, via overschrijving of via domiciliëring. Zowel in de winkel als op het internet kan je vanaf nu met je kaart betalen zonder dat je extra kosten aangerekend worden. 
lees meer

Fototentoonstelling Overijse Klinkt
--
Gratis toegankelijk op maandag van 11u tot 17u en van 18u tot 22u, van dinsdag tot en met zaterdag van 11u tot 22u en op zondag van 11u tot 18u. Van 24 tot en met 29 augustus is Overijse weer in de ban van de jaarlijkse Druivenfeesten, met dit jaar als thema ‘Overijse klinkt’. Dit thema is niet toevallig gekozen: tijdens de Druivenfeesten klinkt er heel wat muziek in de straten en klinken de ...
lees meer
 
Het paleis op de heide
--
Auteur Johan Wambacq en architect Philippe Van Goethem vertellen het verhaal van het paleis op de heide, een modernistisch gebouw uit 1937 dat ontworpen werd door Maxime Brunfaut. Kom meer te weten over deze befaamde architect, het sanatorium van weleer en de jarenlange restauratie van deze unieke parel. Nadien is er de mogelijkheid om van het magnifieke uitzicht te genieten op het dak en de mooie authentieke ruimten op het gelijkvloers.
lees meer
 
Kamp Relax²
--
Op zondagnamiddag tussen 14u00 en 17u00 is er opnieuw een heus volksfeest voor grootouders en kleinkinderen. Dit jaar wordt Kamp Relax² een heus Spaans feest. Denk aan Sangria, Paëlla, Flamenco, ...Ook de klassiekers zoals springkasteel, paard en kar en muziek komen zeker aan bod.Het initiatief komt tot stand met steun van de Seniorenraad Overijse.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven