Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.
Nieuwsbrief
september 2020

Het is zover! Vanaf vandaag weerklinken de Druivenfeesten in Overijse!

Start Druivenfeesten
Het is zover: vanaf vandaag weerklinken de Druivenfeesten weer in de straten van Overijse! Benieuwd naar wat er buiten allemaal feestelijk klinkt? Pluis dan zeker nog eens ons programma uit en ontdek al onze pittige artiesten en reuzeleuke activiteiten!
lees meer

Foto's Druivenfeesten
Vanaf vandaag weerklinken de Druivenfeesten extra luid op onze Facebook- en Instagrampagina Elke dag geven we dan een overzicht van alle artiesten en activiteiten van die dag en posten we de mooiste sfeerfoto's van de dag ervoor. Stuur ons zeker een bericht (via communicatie@overijse.be) als je graag een foto ontvangt of er liever een verwijderd ziet! Na de feesten maken we uitgebreide fotogalerijen aan.
lees meer

Hoera, De Overijsenaar is weer daar!
Deze week lag De Overijsenaar weer in de bussen. Liever een online versie? Die vind je hier. Veel leesplezier! 
lees meer

Druivenfeesten: uitzonderlijke sluitingen
Een aantal actviteiten tijdens de Druivenfeesten zorgen ervoor dat onze gemeentediensten uitzonderlijk hun openingsuren wijzigen of sluiten:  
lees meer

Hallo zomer in de Druivenstreek
Bewonder onze mooie Druivenstreek in deze zomerse reportage van TV Plus.
lees meer

Extra maatregelen aanhoudende droogte ingetrokken
De maatregelen die van kracht waren door de aanhoudende droogte zijn ingetrokken. Dit betekent dat het leidingwater opnieuw kan worden gebruikt voor onder andere het wassen van voertuigen, het vullen van zwembaden of besproeien van tuinen. Ook het verbod op het gebruik van put-en regenwater is teruggedraaid. Het risico op brand in onze gemeente is geweken. Daarom is ook het verbod voor het houden van een kampvuur, het gebruik van onkruidverbranders of het afsteken van vuurwerk niet meer van kracht.
lees meer

Prenatale infosessie: Zwanger zijn en lichamelijke veranderingen
--
De regioverpleegkundige van Kind en Gezin informeert toekomstige ouders in een gemoedelijke sfeer over zwanger zijn en lichamelijke veranderingen.
lees meer
 
Voorleesuurtje in de bib!
--
Elke laatste woensdagnamiddag lezen we voor in de bib. Want voorlezen is leuk, leerrijk en gezellig! Alle kindjes vanaf 2.5 jaar zijn welkom in onze jeugdbib. Ook ouders, grootouders, broers en zussen mogen natuurlijk komen meeluisteren!
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven