> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Registreer je deze zondag als orgaandonor!

Registreer je deze zondag als orgaandonor!
Zin om een mensenleven mee te helpen redden? Kom je dan deze zondag registreren als orgaandonor! Naar aanleiding van het VTM-programma 'Make Belgium Great Again', waarin afgelopen dinsdag 18 september orgaandonatie in de kijker werd gezet, openen we namelijk op zondag 23 september van 10 tot 12 uur speciaal hiervoor een loket in De Vuurmolen.
lees meer

Opgelet: verhuis!
Vandaag, 21 september, en maandag 24 september zijn onze technische diensten (dat wil zeggen de dienst Milieu, Ruimtelijke Ordening, Openbare Werken/Werken in Eigen Beheer, Openbare Werken/Infrastructuur en Mobiliteit) heel de dag gesloten. 
lees meer

Geef je mening over de proefopstelling Bergstraat, Rameistraat en Poelweg
Vanaf woensdag 18 april werd een proefopstelling met wegversmallingen ingevoerd in de Bergstraat (deel tussen de Leemveldstraat en de Reutebeek), de Rameistraat en de Poelweg. Ondertussen staat de proefopstelling al vier maanden opgesteld: het is dus tijd om van je te horen wat je van deze opstelling vindt.  
lees meer

Gezocht: nieuw diensthoofd Algemeen Secretariaat en Archief
Wij zijn op zoek naar een nieuw diensthoofd Algemeen Secretariaat en Archief. Word jij onze nieuwe collega? Solliciteren kan nog tot en met 30 september! Alle info vind je hier.
lees meer

Heb je vragen over de verkiezingen?
Op zondag 14 oktober trekken we weer naar de stembus. Heb je nog vragen over de verkiezingen? Een overzicht van de meest gestelde vragen en hun antwoorden vind je alvast hier. Op maandagavond 1 en 8 oktober kan je met al je vragen ook terecht bij ons speciale verkiezingsloket. Meer info over de verkiezingen ontdek je ook op www.overijse.be/verkiezingen.
lees meer

Woonloket gesloten op 26/02
Het woonloket in De Vuurmolen is op woensdag 26 februari 2020 uitzonderlijk gesloten. 
lees meer

Wie heeft er zin in cupcakes?
Het is vandaag, 21 september, Wereld Alzheimer Dag. Op deze dag wordt er wereldwijd extra aandacht besteed aan de ziekte van Alzheimer, en ook jij kan je steentje bijdragen! Doe mee aan de cupcakeactie van Stichting Alzheimer Onderzoek, de opdracht is simpel: bak deze maand samen cupcakes, verkoop ze en stort de opbrengst aan deze organisatie.
lees meer

R-BRUIKDAG
--
Actiedag vol inspiratie voor wie wil delen, ruilen, herstellen of herwerken! Activiteiten: 10.00 – 14.00: Repair café Gratis herstellingen door vrijwilligers van elektro, fietsen, PC, textiel,… 10.00 – 14:00: Open workshop: maak een hippe tote bag uit een oude t-shirt i.s.m. Archeduc Gratis. Doorlopend zonder inschrijving. Neem een oude t-shirt mee. 10.00 – 13:00: Workshop koken met restjes ...
lees meer
 
Smart Café Overijse - Volzet
--
Heb je een tablet of een smartphone en ben je op zoek naar wat tips en trucs? Wil je handige en leuke apps ontdekken of creatief aan de slag gaan? Kom dan naar het Smart Café! Het is geen cursus, maar een gezellig en leerrijk moment. Je wisselt ervaringen uit met andere deelnemers en de begeleider. Zo leer je je toestel beter kennen. Ben je zelf ervaren met een tablet/smartphone en wil je je ...
lees meer
 
Mysteries en mirakels in Jezus-Eik
--
Een familievriendelijke spektakelwandeling door het donkere Zoniënwoud! Heb je het Zoniënwoud al eens in het donker bezocht? Op zaterdag 13 oktober maak je met de hele familie een mysterieuze avondwandeling in het bos. Met een lampion in de hand luister je naar verhalen en legendes over Jezus-Eik. Verschillende acts zorgen voor spektakel. Vanaf 17.30 tot 20 uur vertrekt er elk half uur een ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven