> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Ontdek de vernieuwde Zuidflank

Ontdek de vernieuwde Zuidflank
Wat is die Zuidflank eigenlijk? Deze vraag kregen we ondertussen al enkele keren te horen. Tijd dus om dit 'walhalla' nog eens extra te kaderen! 
lees meer

Brandweersticker huisdieren
Heb je huisdieren? Aan ons onthaal in De Vuurmolen kan je een gratis sticker afhalen waarop je aangeeft hoeveel dieren je in huis hebt. Je plakt de sticker op een zichtbare plek op je ruit. Zo weet de brandweer bij een eventuele interventie hoeveel en welke dieren er aanwezig zijn, en is de kans groter dat je dier gered wordt.
lees meer

AfricaMuseum zoekt vrijwilligers
Heb jij een hart voor Afrika? Op zondag 9 december 2018 opent het AfricaMuseum van Tervuren na vijf jaar opnieuw zijn deuren. Om alle nieuwsgierige bezoekers op een aangename manier te kunnen onthalen, is het museum nog op zoek naar vrijwilligers.
lees meer

Motiverend leren bij GITO Overijse
Sinds dit schooljaar doet het GITO Overijse mee aan het samenwerkingsproject 'Onderzoekende School?!' van de Vrije Universiteit Brussel (VUB). 
lees meer

Bloedinzameling Overijse
--
Overal in Vlaanderen zamelt Rode Kruis-Vlaanderen bloed in. Niet alleen voor heel veel zieke mensen is dit van levensbelang. Ook na verkeersongevallen, bij operaties of na bevallingen is er vaak heel wat bloed nodig om levens te redden. Daarom is het belangrijk dat er altijd voldoende bloed in voorraad is. Ook onze afdeling helpt. Je kan bij ons bloed geven. Kom jij ook langs?
lees meer
 
Workshop "Zeezucht"
--
Vanaf het moment dat Jonas als kind de zee ziet, weet hij het, dit is zijn thuis. Niet om ernaar te kijken, in te zwemmen of op te varen. Hij wil één zijn met de zee, en er nooit meer uit. Zijn leven lang jut hij het strand af, opzoek naar voorwerpen om bizarre installaties mee te bouwen die hem op weg moeten helpen naar een nieuw leven tussen de vissen. Samen met Mr. Woodstok duiken de ...
lees meer
 
Verkiezingsshow 2018: gemeenteraadsverkiezingen Overijse
--
...
lees meer
 



Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven