> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Zeg, waar blijft mijn oproepingsbrief?

Heb jij je oproepingsbrief nog niet ontvangen?
Heb jij je oproepingsbrief nog altijd niet ontvangen? Geen nood! Bpost zorgt normaal voor de verdeling van de brieven, maar je kan altijd een duplicaat van je oproepingsbrief komen ophalen bij de dienst Burgerzaken. Je kan nog langskomen op zaterdagochtend 13 oktober van 10 tot 12 u en op zondagochtend 14 oktober tot 12 u.
lees meer

Een 'kathedraal' Zoniënwoud
Heb jij al opgemerkt dat het Zoniënwoud sinds kort nog meer schittert in al zijn grootsheid? Tot mei 2019 versterken vier glas-in-loodramen het kathedrale karakter van het woud aan zijn Vlaams-Brabantse poorten in Tervuren, Overijse, Hoeilaart en Sint-Genesius-Rode.
lees meer

Een momentje voor een complimentje
Vandaag is het de Dag van de Kinderbegeleider. Hét moment voor een compliment voor onze kinderbegeleiders, want door hun enthousiaste inzet is elk kind bij hen in goede handen. 
lees meer

Ontdek de digitale wereld tijdens de Digitale Week
Tegenwoordig is digitaal het nieuwe normaal, maar niet voor iedereen is dat even evident. Zou jij graag de mogelijkheden van de digitale wereld beter leren kennen? In het kader van de Digitale Week, die loopt van 19 oktober tot en met 4 november, organiseert onze Bib hiervoor enkele interessante activiteiten!
lees meer

Geef het bos mee kleur: doe mee aan de teken- en kleurwedstrijd van PEFC
Geef jij het bos mee kleur tijdens de Week van het Bos (14-21 oktober 2018)? Doe dan mee aan de teken- en kleurwedstrijd van PEFC, het label voor duurzaam bosbeheer! 
lees meer

week van het bos
--
Agentschap Natuur en Bos, GC de Bosuil en gemeente Overijse hebben een permanent doe-parcours ontwikkeld in het speelbos van Jezus-Eik. Meet de capaciteiten van jouw kinderen met die van de kampioenen in het Zoniënwoud. Klim, loop, speur, zoek en spring als de be(e)sten! Dit jaar zijn hier 4 proeven bijgekomen! Ontdek en beleef aan de onthaalpoort Jezus Eik welke prestaties onze boskampioenen ...
lees meer
 
Witloof festival
--
Het jaarlijks witloof festival is weer van de partij! Witloofmenu (Aperitief+soep+schotel): € 18 Witloofschotel (Warm of koud): € 14 Kaarten twv €7 in voorverkoop verkrijgbaar bij muzikanten en bestuursleden.
lees meer
 
Werkdag Reutenbeek: takkenwallen bouwen
--
In de Reutenbeek werkt Natuurpunt Druivenstreek aan een heus vlinderbos. Naast de zeer algemene vlinders voelen heel wat minder bekende soorten  zoals Kleine vuurvlinder, Eikenpage, Zwartsprietdikkopje en Boom- en Icarusblauwtje er zich ook thuis. Bovendien werden er reeds zeldzaamheden teruggevonden zoals Bruin blauwtje, Kaasjeskruiddikkopje, Koninginnepage, Spaanse vlag, Grote ...
lees meer
 
Halloween: Zoek de schat van de bezeten piraten
--
Griezelig parcours (in kleine groepjes) met verhalen en zoektocht naar de schat van piraten. Groot doolhof, optreden van mentalist, tatoo's, fotobooth, licht en geluidshow, catering en zoveel meer ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven