> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Klinkend nieuws

Laat je stem klinken over de Druivenfeesten
Welke artiest wil jij volgend jaar op de feesten, vond je je wel goed genoeg ingelicht over het programma of droom jij al lang van een bepaald thema voor de feesten? Vul onze korte enquête in via www.druivenfeesten.be/evaluatie, of binnenkort via papier, en laat je stem over al deze vragen klinken!
lees meer

Word jij onze nieuwe kinderbegeleid(st)er?
Vul jij graag een kinderhand of ken jij iemand van wie kinderen het hart sneller doen slaan? Wij zijn nog volop op zoek naar een kinderbegeleid(st)er die ons team op Kamp Kwadraat halftijds wil komen versterken! Kom alvast in de sfeer met ons filmpje... 
lees meer

Draag je steentje bij aan Fairtrade
'Vrijwilligers worden niet betaald. Niet omdat ze waardeloos zijn, maar omdat ze onbetaalbaar zijn.' Wil jij je steentje bijdragen aan Fairtrade? Onze Oxfamvrijwilligers zullen je met open armen verwelkomen! 
lees meer

Kinderbijslag wordt Groeipakket
De kinderbijslag wordt omgevormd en heet voortaan het Groeipakket. Vanaf 1 januari 2019 neemt Vlaanderen namelijk de uitbetaling van de kinderbijslag over. 
lees meer

Beschermd tegen de griep voor een prikje
Wist je dat elke winter 1 op de 10 mensen griep krijgt? Haal vanaf nu je griepprik. Zo heb je de beste kans om geen griep te krijgen in de winter.
lees meer

Tombeek door de lens - volwassenen
--
Tijdens deze workshop legt Leen Wouters je uit hoe je verschillende onderwerpen het best foto­grafeert. We bekijken landschaps- en natuurfotografie en ook hoe je mensen beter kan fotogra­feren. De theorie brengen we onmiddellijk in de praktijk. We houden rekening met compositie en beweging en brengen Tombeek op een originele, maar toch herkenbare manier in beeld. We eindigen de reeks met een ...
lees meer
 
Trek in Tombeek - culinaire wandeling
--
Neem een hap van Tombeek tijdens de culinaire wandeling. "Tombeek in trek" wordt voor deze gelegenheid "Trek in Tombeek". Je wandelt op eigen tempo door het dorp en ontdekt wat voor lekkers Tombeek te bieden heeft. Kaastaart en het ijs van 't Leemveldhof klinkt voor iedereen bekend in de oren. Ook een warme Chouffe in café Oud-Sint-Elooi is ons niet onbekend. Maar, heb je al eens een ...
lees meer
 
Springs
--
Kom op zondag 4 november naar de 11de editie van Springssss, hét springkastelenfestival van de Druivenstreek. Tussen 10u en 18u kunnen kinderen (2 – 12 jaar) zich uitleven op de talloze springkastelen in de Markthalle te Overijse.
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven