> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

De Overijsenaar is weer daar

Hoera, De Overijsenaar is weer daar!
Deze week lag De Overijsenaar weer in de bussen. Liever een online versie? Die vind je hier. Veel leesplezier! 
lees meer

Wie treedt er in de voetsporen van Alicia Pé?
Vorig jaar ging de Sporttrofee van het Jaar naar tweevoudig wereldkampioen karate, Alicia Pé (17 jaar). De sporttrofee reiken we elk jaar uit om alle straffe sportmannen- en vrouwen uit onze gemeente in de bloemetjes te zetten. Wil jij jezelf of iemand van een sportclub uit Overijse die een uitzonderlijke sportprestatie geleverd heeft in 2018 nomineren voor de Sporttrofee?
lees meer

100 jaar Groote Oorlog
Op 11 november 2018 is het 100 jaar geleden dat de Wapenstilstand werd afgekondigd en de Eerste Wereldoorlog, ook wel de 'Groote Oorlog' genaamd, eindigde. Daarom geven we de komende maanden aandacht aan deze bijzondere herdenking met verschillende activiteiten. Ontdek het programma hier!
lees meer

Ben jij van plan een energielening aan te vragen?
Wil jij nog een goedkope lening voor energiebesparende maatregelen verkrijgen? Dan zal je je moeten haasten, want vanaf 2019 is de Vlaamse Energielening er enkel nog voor de sociale doelgroep. 
lees meer

Ben jij een heer/dame in het verkeer?
Hoe zat het ook alweer met de voorrangsregels? Ben jij wel echt op de hoogte van de recentste verkeersregels? Test je verkeerskennis met de Grote Verkeersquiz!
lees meer

Voorleesuurtje in de bib!
--
Elke laatste woensdagnamiddag lezen we voor in de bib. Want voorlezen is leuk, leerrijk en gezellig! Alle kindjes vanaf 2.5 jaar zijn welkom in onze jeugdbib. Ook ouders, grootouders, broers en zussen mogen natuurlijk komen meeluisteren!
lees meer
 
Vrijwilligersacademie: Websites bouwen voor je vereniging
--
Wil je een website bouwen voor je vereniging, maar weet je niet hoe er aan te beginnen? In deze workshopreeks ga je aan de slag met de gratis tool Wordpress. Je leert al doende infopagina's, foto's en verslagen een plek te geven op het web. Deze cursus wordt speciaal georganiseerd voor vrijwilligers. Voeg bij je inschrijving ook de naam van de organisatie waar je als vrijwilliger aan de slag ...
lees meer
 
Lessenreeks circomotoriek ouder-kind voor peuters
--
Deze lessenreeks voor peuter - ouder is een voorproefje op de lessen circomotoriek voor kleuters. Tijdens deze sessie nemen we écht eens de tijd om te spelen met onze kleinste spruiten. Lichamelijk contact is ontzettend belangrijk voor deze leeftijdsgroep en spijtig genoeg komen we er soms, in ons gehaast dagelijks leven, er niet toe om hier echt volledig aan deel te nemen. Samen spelen doet ...
lees meer
 
Lessenreeks Hey Baby-spelletjes tussen ouder&baby
--
Hoe bouw je een hechte band op met je baby? Spelenderwijs. Kom een uurtje spelen en knuffelen met je baby en geniet even van elkaar. In deze lessenreeks ontdek je een leuke nieuwe manieren om elkaar door spel en observatie beter te leren kennen en nog dichter naar elkaar te groeien. Je proeft van een hele resem spelletjes die je thuis samen verder kunt spelen. Want samen spelen lijfje op lijf ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven