> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Eer aan de soldaten

Huldeviering soldaten Wereldoorlog I
Deze zondag is het 100 jaar geleden dat de Wapenstilstand werd gesloten: een mooi moment om hulde te brengen aan de soldaten die tijdens de Eerste Wereldoorlog gevochten hebben. 
lees meer

Enquêteurs Statbel op pad in Maleizen
Kreeg jij een brief van Statbel? Dan ben je geselecteerd om mee te werken aan een enquête waarmee dit Belgische statistiekbureau de werksituatie in België in kaart wil brengen. Maar om betrouwbare resultaten te verkrijgen, dienen er voldoende huishoudens aan het onderzoek mee te werken. Daarom moedigen we je zeker aan om aan de enquête deel te nemen, indien je een brief ontvangen hebt.
lees meer

Ruil je tickets online via de online ruilbox van CC Den Blank
Heb je tickets gekocht voor een voorstelling in CC Den Blank, maar kan je er toch niet bij zijn? Of ben je nog op zoek naar een ticket voor een uitverkochte voorstelling? Haal je handen dan uit je haar, want misschien biedt de online ruilbox van CC Den Blank wel een oplossing voor jou! 
lees meer

Ontspanning voor 55-plussers
Ook 55-plussers hebben nood aan ontspanning. Daarom organiseren we tijdens de Vlaamse Ouderenweek van maandag 19 november tot en met vrijdag 23 november speciaal voor hen verschillende activiteiten.
lees meer

De Groote Oorlog in woord en beeld
--
100 jaar De Groote Oorlog werd in 2014 uitgebreid herdacht met tentoonstellingen in de straten van Overijse, in CC Den Blank en in het administratief centrum De Vuurmolen. Meer dan 3000 Overijsenaren bezochten deze exposities. In 2018 is het 100 jaar geleden dat aan deze verschrikkelijke wereldbrand een einde kwam. Dat willen we herdenken met de tentoonstelling 'De Groote Oorlog in woord en ...
lees meer
 
Lessenreeks Hey Baby-spelletjes tussen ouder&baby
--
Hoe bouw je een hechte band op met je baby? Spelenderwijs. Kom een uurtje spelen en knuffelen met je baby en geniet even van elkaar. In deze lessenreeks ontdek je een leuke nieuwe manieren om elkaar door spel en observatie beter te leren kennen en nog dichter naar elkaar te groeien. Je proeft van een hele resem spelletjes die je thuis samen verder kunt spelen. Want samen spelen lijfje op lijf ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven