> Nieuwsbrief niet leesbaar? Bekijk hem online.

Evaluatie aangepaste proefopstelling Speelberg

Geef je mening over de aangepaste proefopstelling rond de Speelberg
Sinds 2 juli werd de proefopstelling rond de Speelberg en de Kerkeweg aangepast. Na ruim vier maanden is het moment aangebroken om ook deze aanpassingen grondig te evalueren. Ben jij tevreden over de aangepaste proefopstelling of vind je dat er toch nog wijzigingen dienen te gebeuren? Vul vóór 30 november 2018 onze korte vragenlijst in via www.overijse.be/speelberg en laat ons al jouw opmerkingen en suggesties weten. 
lees meer

Haal je hart op in het nieuwe Atletiekpark
Gaat jouw hart ook sneller slaan als je denkt aan sport? Sinds kort staat ons nieuwe Atletiekpark Den Heurk open voor het grote publiek. En tot eind 2018 kan je deze nieuwe sportinfrastructuur zelfs helemaal gratis uittesten!
lees meer

Winnaars scholenwedstrijd 'Getroffen door oorlog'
In het kader van 100 jaar Groote Oorlog organiseerde onze gemeente de scholenwedstrijd 'Getroffen door oorlog'. Leerlingen uit het eerste en tweede jaar secundair onderwijs in Overijse konden hieraan deelnemen door hun blik op de oorlog op een creatieve manier weer te geven. De jury koos uit de inzendingen twee winnaars. Jonas Demesmaeker uit klas 1 ST-c (links op de foto) werd met zijn tekening door de jury verkozen als winnaar van het Sint-Martinuscollege Overijse. Leerlingen uit de oriëntatieklas gingen met de overwinning lopen van het GITO Overijse. 
lees meer

Warmste week Float fit & Drums Alive 20u00 - 21u00
--
In het kader van de warmste week organiseert het Begijntjesbad een warme zwembaddag met een sessie aquafloat fit en een sessie drums alive ten voordele van Voedselhulp Overijse. FLOAT FIT De laatste fitnesshype op het water Floatfit® komt naar het Begijntjesbad. Een full body work-out van 30 minuten op een drijvende mat: de Aquabase. Op deze mat in beweging voer je oefeningen uit, terwijl 16 ...
lees meer
 
Dag van de Natuur: Reutenbeek (Overijse)
--
Help mee met de creatie van een vlinderbos! In de Reutenbeek proberen we het zoveel mogelijk vlindersoorten naar de zin te maken. Op onze lijst staan reeds zeldzame soorten zoals Sleedoornpage, Iepenpage, Koninginnepage, Spaanse vlag, Grote weerschijnvlinder, Kaasjeskruiddikkopje en Bruin Blauwtje. Daar willen we ook nog graag andere soorten, zoals de Kleine ijsvogelvlinder, aan toevoegen. Op ...
lees meer
 Contactgegevens
Gemeente Overijse
Begijnhof 17
3090 Overijse
T 02 687 60 40
E info@overijse.be
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
maandagavond van 17u30 tot 19u30
woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u00


Wens je deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven